Απίστευτος Πορτοσάλτε: «Μητσοτάκης μέχρι να χαθεί ο ήλιος…»

Απίστευτος Πορτοσάλτε: «Μητσοτάκης μέχρι να χαθεί ο ήλιος…»

Η αγάπη του Άρη Πορτοσάλτε, περισσότερο γνωστός από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση και το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι γνωστή και έχει εκφραστεί επανειλημμένα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν περιορίζεται όμως να εκφράζει τη στήριξή του μέσω της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της παραλίας του Φαλήρου αλλά αρθρογραφεί και στο liberal.gr.

Σε τελευταίο του άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης μέχρι να “χαθεί” ο ήλιος…» ο ίδιος δεν αφήνει κανένα αστερίσκο στη στήριξή του παρά το ότι μερικές φορές μέσω της εικόνας έχει ασκήσει παροδική κριτική -όπως πατάει η γάτα- ενδεχομένως και ως πυροτέχνημα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο σημειώνει «την αδυναμία της αριστερο-δεξιάς κατακερματισμένης αντιπολίτευσης να αρθρώσει μετρημένο, λελογισμένο, ουσιαστικό πολιτικό λόγο». Άγνωστο τι εννοεί με «αριστερο-δεξιά» και αν περιλαμβάνει και τα ακροδεξιά κόμματα μέσα.

Αυτό ίσως να μην έχει σημασία όσο αυτό που γράφει από την τρίτη σύντομη παράγραφο όπου δίνει όλα τα διαπιστευτήρια στην προσωπικότητα του κυρίου Μητσοτάκη.

«Στον βαθμό που η κοινωνία έχει τη διάθεση να ενημερώνεται για την πασιφανή άνεση του Κ. Μητσοτάκη στη διοίκηση, τον εμπεδώνει στην αντίληψη της κοινής γνώμης ως τον έχοντα την καλύτερη δυνατότητα και δεινότητα. Ο «αέρας» που περιβάλλει τον Πρωθυπουργό δεν κρύβεται. Επαφίεται στον ίδιο να διαχειριστεί τον εαυτό του. Η διολίσθηση σε υπερβολές αυτοαναφορικές, φυσικά, και βλάπτουν σοβαρά…»

Έχουμε μια δυσχέρεια να αντιληφθούμε το βάθος αυτής της παραγράφου και την ουσία της. Θα αρκεστούμε στη διαπίστωσή του πως ο Μητσοτάκης συνεχίσει «να είναι σοβαρός παίκτης. Μοιάζει σχεδόν σοφός…»

Βέβαια αν ψάξετε μέσα στο κείμενο να βρείτε κάποιο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, τις καταστροφές, το παρακράτος ή κάτι ανάλογο… δεν αναφέρονται και προφανώς δεν παίζουν κανένα ρόλο στην αγιοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνον που ένας πολιτικός κρίνεται από το έργο του (και από τις καταστροφές) και όχι από την πόζα και το ύφος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter