Απίστευτος Τραμπ σε Μελάνια: «Χαμογέλα» – Της ζητάει να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται (Video)

Απίστευτος Τραμπ σε Μελάνια: «Χαμογέλα» – Της ζητάει να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται (Video)

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά ο Ντόναλντ Τραμπ αυτό είναι να επιδίδεται σε επικοινωνιακά σόου. Ειδικά τώρα που οι ΗΠΑ φλέγονται το έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.

Έτσι, την ώρα που η οργή ξεχειλίζει στις ΗΠΑ – και όχι μόνο – ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε τη βίβλο και πήρε από το χέρι τη σύζυγό του Μελάνια για να επισκεφτούν ένα ακόμη θρησκευτικό μνημείο. 

Μετά τη βόλτα στην επισκοπική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη το προεδρικό ζεύγος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ Όπως και η επίσκεψή του στον Άγιο Ιωάννη, κι αυτή η επίσκεψη προκάλεσε οργή από τους θρησκευτικούς ηγέτες.Η Μελάνια Τραμπ φορούσε μαύρο φόρεμα, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ήταν σοβαρή και αγέλαστη όπως συνήθως. Δίπλα της ο Τραμπ με ένα διάπλατο χαμόγελο, όπως πάντα. Ωστόσο, ήταν κάτι που αντιλήφθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος γι αυτό και κάτι φαίνεται να της ψιθυρίζει. Εκείνη όμως συνεχίζει να παραμένει «παγωμένη».

Τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει σαν της ζητάει να χαμογελάσει και τότε εκείνη απρόθυμα του κάνει το χατίρι και σκάει ένα παγωμένο χαμόγελο για λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Το βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει το γύρο του κόσμου.

Η Μελάνια Τραμπ φορούσε μαύρο φόρεμα, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ήταν σοβαρή και αγέλαστη όπως συνήθως. Δίπλα της ο Τραμπ με ένα διάπλατο χαμόγελο, όπως πάντα. Ωστόσο, ήταν κάτι που αντιλήφθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος γι αυτό και κάτι φαίνεται να της ψιθυρίζει. Εκείνη όμως συνεχίζει να παραμένει «παγωμένη».

Τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει και τότε εκείνη απρόθυμα του κάνει το χατίρι και σκάει ένα παγωμένο χαμόγελο για λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Το βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει το γύρο του κόσμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter