Απίθανη απόφαση: Δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες… χωρίς θεατές στην ΑΕΚ! – Οκτώ μήνες στον Δ. Μελισσανίδη

Απίθανη απόφαση: Δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες… χωρίς θεατές στην ΑΕΚ! – Οκτώ μήνες στον Δ. Μελισσανίδη

Από τα απίστευτα -κι όμως αληθινά- γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στην ΑΕΚ ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 68.000 ευρώ για το επεισόδιο που είχε οπαδός της με τον φροντιστή του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (2-1 ο «δικέφαλος»).

Το αστείο της απόφασης έχει να κάνει με το γεγονός πως αν και όποτε ξαναρχίσουν πρωτάθλημα και Κύπελλο στη χώρα, όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως θα διεξαχθούν χωρίς θεατές!

Πάντως για τον ίδιο αγώνα η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε ακόμη: Στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος απαλλάχθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον μεγαλομέτοχο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη, επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες για το επεισόδιο που είχε με τον βοηθό διαιτητή.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις: Απάλλαξε τον Δημήτριο Μελισσανίδη για το πειθαρχικό αδίκημα που προβλέπεται στα άρθρα 12, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Κήρυξε, κατά τα λοιπά, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτριο Μελισσανίδη πειθαρχικά ελεγκτέους για τα αναλυτικά αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. Επέβαλε στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ: ι) συνολική χρηματική ποινή ποσού εξήντα οκτώ χιλιάδων (68.000) ευρώ και ιι) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος. Επέβαλε στον εγκαλούμενο Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, τις ποινές: ι) της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για οκτώ (8) μήνες και ιι) της χρηματικής ποινής ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, της εγκαλουμένης ΠΑΕ ευθυνόμενης εις ολόκληρον με τον ως άνω εγκαλούμενο. Απειλεί σε βάρος της εγκαλουμένης ΠΑΕ χρηματική ποινή ποσού είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας, που επιβλήθηκε στον ως άνω εγκαλούμενο (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Άρης)».

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter