Απίθανη δήλωση υποψήφιας ΝΔ για Μπεκατώρου, «κυρίες» και «δωμάτια μοναχικών ανδρών»!

Απίθανη δήλωση υποψήφιας ΝΔ για Μπεκατώρου, «κυρίες» και «δωμάτια μοναχικών ανδρών»!

Η κυρία Λένα Αξιόγλου, δικηγόρος και υποψήφια της ΝΔ στη Λάρισα, μπορεί να δηλώνει Πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών στην πόλη της, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Σοφία Μπεκατώρου για τη στάση της στο περιστατικό βιασμού που κατήγγειλε , δηλώνοντας ότι «οι κυρίες , αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών»!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της η Λ. Αξιόγλου στο tinelarissa.gr και σε ερώτηση για τη γνώμη της σχετικά με την καταγγελία της Ολυμπιονίκη, είπε τα εξής απίθανα:

«Σ’ αυτές τις περιπτώσεις εκδήλωσης ερωτικού ενδιαφέροντος, αν δεν συμφωνεί το ένα μέλος, με ξεκάθαρα πολλά λόγια και όχι με μισόλογα και υπονοούμενα η μονολεκτική συμπεριφορά το λέγει και αποφεύγονται τα «τραύματα», που μας ακολουθούν. Καλό ήταν να του πει ξεκάθαρα και με πολλές λέξεις, όταν τη φίλησε ξαφνικά στο στόμα, ότι η ίδια έχει προτεραιότητα τον πρωταθλητισμό της και όχι την ιδιωτική της ζωή και φυσικά να μην τον ακολουθήσει «ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» στο δωμάτιό του. Και τα λέγω αυτά ως Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών στη Λάρισα, όπου βία είναι και η σεξουαλική και ψυχολογική παρενόχληση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter