Απίθανη η Εθνική στο β’ μέρος, 2-2 στη Βοσνία!

Απίθανη η Εθνική στο β’ μέρος, 2-2 στη Βοσνία!

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η εθνική ομάδα στη Ζένιτσα απέναντι στην Βοσνία και τελικά απέσπασε ισοπαλία 2-2 με απίθανη ανατροπή στο φινάλε.

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη στην 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, έδειξε… ομάδα στο β’ μέρος, αφού πρώτα αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου έχανε με 2-0. Όμως στο β’ μέρος έδειξε απίστευτη θέληση και κατάφερε στο 85’ να φέρει το ματς στα ίσια…

H Βοσνία μπήκε στο ματς παθιασμένη και με στόχο να τελειώσει όσο πιο γρήγορα το παιχνίδι έτσι ώστε να μη δώσει τη δυνατότητα στην ελληνική ομάδα να αντιδράσει. Το γήπεδο… κατηφόρισε από το πρώτο λεπτό και πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι έγινε, χάναμε ήδη με 2-0 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα!

Στο 10’ μετά από μια πολύ καλή κομπίνα των γηπεδούχων ο Βίστσα με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ και πριν συνέλθει η ελληνική ομάδα δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 15’ με απευθείας φάουλ του Πιάνιτς.

To πρώτο 20λεπτο του ματς ήταν τραγικό για την εθνική, η οποία μόλις πάτησαν «φρένο» οι Βόσνιοι, βγήκε μπροστά και στο 22’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φορτούνη, ενώ στο 33’ ο Δώνης είχε επίσης μια καλή στιγμή για να μειώσουμε το σκορ.

Στο β’ μέρος η εθνική άλλαξε πρόσωπο και βγήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο. Κέρδισε μέτρα, πίεσε τους Βόσνιους που έδειχναν να επαναπαύονται στο 2-0. Η προσπάθεια των διεθνών μας καρποφόρησε στο 64’ όταν ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 2-1. Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία του ματς και στο επόμενο λεπτό ο Πιάνιτς έκανε σκληρό φάουλ στον Ζέκα και αποβλήθηκε! Η εθνική πίεσε για να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 με τον Κολοβό. Τελικά η επιμονή της εθνικής καρποφόρησε στο 85’ όταν σε σέντρα του Ζέκα ο Κολοβός με κεφαλιά έγραψε το 2-2!

ΒΟΣΝΙΑ (Ρ. Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίκατσιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Βίσκα, Ντούλγεβιτς, Τζέκο (90′ Γκόγιακ), Τσίμιροτ, Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Α. Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης (65’ Κολοβός), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μπακάκης (79’ Κουλούρης), Κούτρης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Ζέκα, Φορτούνης, Δώνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter