Απίθανη νίκη-ανατροπή της ΑΕΛ, 3-2 τον ΟΦΗ

Απίθανη νίκη-ανατροπή της ΑΕΛ, 3-2 τον ΟΦΗ

Παιχνίδι από αυτά που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα έγινε σήμερα (3/11) στη Λάρισα, εκεί όπου η ΑΕΛ έφθασε σε επική ανατροπή επί του ΟΦΗ με 3-2 παρά το γεγονός ότι έχανε 0-2 μόλις στο 7΄!

Ο ΟΦΗ έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στο ματς και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Μόλις στο 3′ ο Σεμέντο με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και στο 7′ ο Τσιλιανίδης με ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2. 

Όμως η ΑΕΛ έδειξε άμεση αντίδραση και στο 13’ ευτύχησε να μειώσει σε 1-2 όταν μετά από φάουλ του Κάτσε ο Μόρας με σουτ στη κίνηση έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος και στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί, όμως τα δύο γκολ που σημείωσαν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου από Ουάρντα και Μιλοσάβλιεβιτς ακυρώθηκαν (σωστά) για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα πίεσε για την ισοφάριση και στο 69′ ο Ασούμπρε πάσαρε στον Μιλοσάβλιεβιτς που σούταρε προς την εστία, με την μπάλα να βρίσκει στον Γιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-2. Και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Ντάουντα που επίσης είχε περάσει αλλαγή να δέχεται έξοχη πάσα από τον Ουάρντα και να πλασάρει τον Γουάλι για το 3-2 στο 79′ .

Ο διαιτητής Κομίνης έδειξε κίτρινες στους Κάτσε, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς – Τσιλιανίδη, 64′ Γουάλι, 66′ Γιαννούλη.

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (82′ Φατιόν), Στάνκοβιτς, Νούνιτς (76′ Ντάουντα), Ουάρντα

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81′ Μάνος), Σακόρ (75′ Στάικος), Νάστος, Σεμέδο, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter