Απίθανο παιχνίδι στην Καισαριανή, Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4

Απίθανο παιχνίδι στην Καισαριανή, Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4

Σε ένα απίστευτο θρίλερ ανάμεσα στις δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα, Κηφισιά και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στην Καισαριανή στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο πρώτο δωδεκάλεπτο να αιφνιδιάσουν την Κηφισιά παίρνοντας νωρίς προβάδισμα δύο γκολ! Μόλις στο 4’ ο Δεληγιαννίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ και στο 12’ ο Στάικος με μονοκόμματο βολέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 0-2. Η πελαγωμένη Κηφισιά δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ και ο εντυπωσιακός για μια ακόμη αγωνιστική Πανσερραϊκός ήταν ασταμάτητος. Ετσι στο 22’ από κόρνερ του Μούργου ο Μπέργκστρεμ με κεφαλιά- οβίδα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Γκαρσία με το 0-3.

Βλέποντας την κατάρρευση της ομάδας του ο Γ. Αναστασίου προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο 34’ και στο 37’ από γύρισμα του Μασούρα η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά το κάθετο δοκάρι του Χόβαν. Κι νώ όλα έδειχναν ότι η Κηφισιά δεν μπορούσε να αντιδράσει στο 43’ αποβλήθηκε μέσω VAR ο Χάγιεκ γιατί ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Οζέγκοβιτς. Αυτή είναι η 2η αποβολή του Χάγιεκ για τον ίδιο λόγο καθώς είχε αποβληθεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με παίκτη περισσότερο πήραν την πρωτοβουλία απέναντι τους Σερραίους που προσπαθούσαν με 10 παίκτες να διαχειριστούν το υπέρ τους 3-0. Και αφού κατάφεραν στο 56’ κατάφεραν να μειώσουν με δυνατό σουτ του Κωνσταντακόπουλου πίεσαν πολύ και για ένα ακόμη γκολ και στο 72’ με προβολή ο Οζέγκοβιτς μείωσε κι άλλο σε 2-3 σε μια φάση που ελέγχθηκε για δύο λεπτά από το VAR, δίνοντας ελπίδες για την ανατροπή από πλευράς Κηφισιάς. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 78’ μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Πηλέα που με δυνατό σουτ έκανε το 2-4 για τους Σερραίους.

Όλα έδειχναν ότι ο Πανσερραϊκός παίρνει μια εύκολη νίκη αλλά στο 6ο από τα 11 λεπτά των καθυστερήσεων από σέντρα του Σάντος ο Τετέι με κεφαλιά μείωσε σε 3-4 κι έδωσε ξανά ελπίδες στους γηπεδούχους. Οι οποίοι κατάφεραν στο 11ο λεπτό και τελευταίο των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν με κοντινό πλασέ του Μποτία μέσα σε αποθέωση…

Ο διαιτητής Ματσούκας απέβαλε τον Χάγιεκ και «κιτρίνισε» τους Οζέγκοβιτς, Μούργο, Αλεκσιτς, Μπαϊροβιτς, Πεταυράκης, Παρράς, Μποτία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (34’ Παρράς), Πέιος (34’ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58’ Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλίεβ, Μπιφουμά (34’ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90’+3’ Τσακαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68’ Τόμας), Δεληγιαννίδης, Μούργος (49’ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός, Άλεκσιτς (60’ Μπαϊροβιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter