Απίθανος Άδωνης: Στέλνει εξώδικο στον Τσίπρα για δηλώσεις που… δεν έκανε (Audio)

Απίθανος Άδωνης: Στέλνει εξώδικο στον Τσίπρα για δηλώσεις που… δεν έκανε (Audio)

Τον παραλογισμό επιλέγει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης στην προσπάθειά του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά το βίντεο που τον δείχνει στο πλάι εργοδότη ο οποίος εκτοξεύει απειλές στους υπαλλήλους της εταιρείας σχετικά με το τι τους επιτρέπει να ψηφίσουν και τι όχι. Έτσι, σε μια προσπάθεια να «θολώσει τα νερά» ο «αδιευκρίνιστος» υπουργός δεν διστάζει να τα βάλει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας του εξώδικο για κάτι που… δεν είπε.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε για απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματία του ασφαλιστικού κλάδου, μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο. Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να λέει, το είπε χθες και σε μια ομιλία, το είπε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιουδήποτε δουλειά, σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση».
Ωστόσο, μια αναδρομή στις πρόσφατες ομιλίες του κ. Τσίπρα, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη σε σχέση με απευθείας αναθέσεις προς τον εν λόγω επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης:

Στην πλάκα το ρίχνει ο Άδωνης μετά την κατακραυγή για τον εκλογικό εκβιασμό εργοδότη σε εργαζόμενους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter