Απλά μαθήματα νεοδημοκρατικής οικονομίας

Απλά μαθήματα νεοδημοκρατικής οικονομίας

Τα πράγματα στα τέσσερα σχεδόν χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απλά.

Χρήματα υπάρχουν για Σκόιλ Ελλικίκου, για αστυνομικούς στα πανεπιστήμια, για αεροπλάνα rafale και φρεγάτες belharra, για περιπολικά και αστυνομικό εξοπλισμό, για λίστες Πέτσα στα ΜΜΕ, για μεγάλους περιπάτους, για σόου Ρουβά στον Λυκαβηττό, για απολύσεις σε κρατικές επιχειρήσεις που θα πουληθούν για ψίχουλα σε ιδιώτες, για bonus στους τραπεζίτες, για να χαριστούν 40 δις. ευρώ στις τράπεζες, για κατευθείαν αναθέσεις εκατομμυρίων σε ιδιώτες.

Αλλά δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα για σχολεία, για νοσοκομεία, για καθηγητές και ιατρούς, για αυξήσεις μισθών και συντάξεων, για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, για μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, για μείωση του ΦΠΑ στα βιβλία και τις εφημερίδες, για ενισχύσεις στους πυρόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς, για οτιδήποτε συμφέρει το κοινωνικό σύνολο.

Είναι τόσο ξεκάθαρη η κατάσταση που οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα στις επικείμενες εκλογές εκτός από την πλήρη καταδίκη του Μητσοτάκη και της παρέας του θα είναι έκπληξη.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter