Από 1 Οκτωβρίου «ανοίγει» η ψηφιακή πλατφόρμα για εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Από 1 Οκτωβρίου «ανοίγει» η ψηφιακή πλατφόρμα για εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Στη δημοσιοποίηση περαιτέρω πληροφοριών από όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση με θέμα το «άνοιγμα» του κόμματος στους ψηφοφόρους που το στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές, προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η Π.Γ. διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΟΕΑ) θα συγκροτηθούν τρεις υποεπιτροπές: Επιτροπή Προγράμματος, Διακήρυξης και Οργανωτικής Ανασυγκρότησης.

Όσον αφορά στη δημιουργία Ψηφιακής Πλατφόρμας για την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών δυνατοτήτων στην οργανωτική λειτουργία του Κόμματος αυτή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στη 1 Οκτωβρίου, ημερομηνία όπου θα εκκινήσει και επίσημα καμπάνια νέων εγγραφών οι οποίες θα γίνονται σε κεντρικά σημεία – περίπτερα ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο διαδίκτυο.

Παράλληλα θα λάβουν χώρα ανοιχτές Συνελεύσεις Μελών για την εγγραφή νέων μελών και για την εκλογή νέων Συντονιστικών Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Η καμπάνια ανασυγκρότησης της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, θα εκκινήσει και επίσημα από το Φεστιβάλ της Νεολαίας στις 27 Σεπτεμβρίου ενώ εντός του Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα παραπάνω ζητήματα.

Τέλος, τα μέλη της Π.Γ εκτιμούν ότι επιχειρείται η στοχοποίηση συνολικότερα του Κόμματός, στο πρόσωπο του γραμματέα και επισημαίνεται ότι «Η απάντησή μας σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι η διασφάλιση μιας ανοιχτής, δημοκρατικής και με όρους συντροφικής αλληλεγγύης, συζήτησης για την πορεία του Κόμματός μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter