Από αποτυχία σε αποτυχία η κυβέρνηση: Μόλις 150.000 πολίτες θα εμβολιαστούν τον Ιανουάριο παραδέχεται ο Πέτσας

Από αποτυχία σε αποτυχία η κυβέρνηση: Μόλις 150.000 πολίτες θα εμβολιαστούν τον Ιανουάριο παραδέχεται ο Πέτσας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που λέει και ξαναλέει για το πόσο έτοιμη είναι να παραλάβει το εμβόλιο και να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί άμεσα, έρχεται τώρα με μια δήλωση διά στόματος του κυβερνητικού της εκπροσώπου να ενημερώσει πως στα κακά νέα της ημέρας η Ελλάδα θα πάρει μόλις… 300.000 δόσεις του εμβολίου τον Ιανουάριο, που σημαίνει πως θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 πολίτες.

«Μόλις 300 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού θα διατεθούν τον πρώτο μήνα στη χώρα μας, κάτι που σημαίνει πως θα εμβολιαστούν τον Ιανουάριο 150.000 πολίτες» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. 

Εν ολίγοις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέλησε να μας ενημερώσει πως η κυβέρνηση απέτυχε για ακόμα μία φορά στα αρχικά της σχέδιά και έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει όσο δυνατόν λιγότερες δόσεις μπορούσε στο πρώτο μέρος.

«Οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή όπως είπε και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό» είπε. 

Την ίδια ώρα προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown. Γι΄ αυτό ζήτησε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των εορτών ώστε να μην υπάρξει αναζωπύρωση των κρουσμάτων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter