Από διαρροές μαθαίνουν υπάλληλοι και συντάκτες τα κρούσματα στη Βουλή

Από διαρροές μαθαίνουν υπάλληλοι και συντάκτες τα κρούσματα στη Βουλή

Με αντικρουόμενες διαρροές ενημερώνονται οι υπάλληλοι και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες για τα κρούσματα Covid-19 στη Βουλή μιας και ο γ.γ. Γιώργος Μυλωνάκης δεν παρέχει επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, υγειονομικός συναγερμός έχει ηχήσει στο Κοινοβούλιο εξαιτίας του εντοπισμού τεσσάρων κρουσμάτων. Οι τρεις εξ αυτών βρίσκονταν εδώ και αρκετό διάστημα σε καθεστώς τηλεργασίας, ενώ ο τέταρτος είναι μέλος της φρουράς και έδινε καθημερινά το «παρών», γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αμφιβολίες διατυπώνονται για την ύπαρξη τριών κρουσμάτων που βρίσκονται σε τηλεργασία, αφού καλά ενημερωμένη πηγή υποστήριζε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γνωστοποιηθεί. Παράλληλα, από τον Άννα στον Καϊάφα παραπέμφθηκε κοινοβουλευτικός συντάκτης που αποπειράθηκε να ενημερωθεί αρμοδίως. «Πάντα έχουμε κρούσματα στη Βουλή», ήταν η απάντηση που έλαβε. Έπειτα, γνωστοποιήθηκε ατύπως ότι έγινε ιχνηλάτηση στις επαφές του μέλους της φρουράς.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το αλαλούμ για ένα ζήτημα που άπτεται της υγείας των υπαλλήλων και των δημοσιογράφων που εργάζονται στη Βουλή θα είχε αποφευχθεί αν ο καθ΄ ύλην αρμόδιος, Γ. Μυλωνάκης, αφιέρωνε πέντε λεπτά από τον χρόνο για να παρέχει το αυτονόητο. Επίσημη ενημέρωση. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γ.γ. ακολουθεί τέτοιου είδους πρακτικές, καθώς με μεγάλη καθυστέρηση είχαν ανακοινωθεί τα κρούσματα που είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε επίσης:

Την Παρασκευή διαπιστώθηκε κρούσμα στη Βουλή και ανακοινώθηκε την Κυριακή

Διπλοί μισθοί στη Βουλή για τα… 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (Pdf)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter