Από «διπλό» σε «διπλό» ο Παναιτωλικός, νίκησε και τον ΟΦΗ εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-2

Από «διπλό» σε «διπλό» ο Παναιτωλικός, νίκησε και τον ΟΦΗ εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-2

Αλλο ένα σπουδαίο «διπλό», μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, κατέκτησε ο Παναιτωλικός επικρατώντας με το ευρύ 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Για τους γηπεδούχους καλύτερος και μοιραίος παίκτης ήταν ο Νέιρα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, αλλά έχασε και πέναλτι να ισοφαρίσει σε 3-3.

Το ματς στο «Γεντί Κουλέ» ξεκίνησε με γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Μόρσεϊ. Στο 8’ το εκτέλεσε ο Μεντόσα, ο Βάτερμαν απέκρουσε προσωρινά την μπάλα, ο Αργεντινός μέσος πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (1-1).

Στο 14’ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του Λάμπρου κατέληξε στο δοκάρι του Μελίσσα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ευκαιρίες με τους Νέιρα (21’, 38’), Λάμπρου (26’) και Τσιλιανίδη (33’). Το 1-1 έγινε στο 43’ με ωραίο πλασέ του Νέιρα.

Το πρώτο μέρος είχε κι άλλο γκολ. Στο 45’ ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ και ο Κορνέλιους με κεφαλιά νίκησε τον Βάτερμαν (1-2).

Στο 52’ ο Ντουρμισάι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μελίσσα, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στο επόμενο λεπτό οι Αγρινιώτες πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Μεντόσα έβγαλε την σέντρα και ο Καρέλης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Το παιχνίδι είχε απίστευτο ρυθμό και στο 65’ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ ο Λούι. Το δεύτερο γκολ της κρητικής ομάδας ήρθε στο 66’ με έξοχο πλασέ του Νέιρα (2-3).

Στο 80’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κορνέλιους στον Ντουρμισάι. Ο Νέιρα δεν μπόρεσε να πετύχει χατ τρικ, αφού ο Μελίσσας απέκρουσε την εσχάτη των ποινών.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Βέργο (2-4).

Ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νέιρα, Μεγιάδο, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης (82’ Στάικος), Μεγιάδο, Τοράλ (82’ Ναμπί), Ντε Γκουζμάν (60’ Φαν Ντάινεν), Νέιρα, Τσιλιανίδης (46’ Ντουρμισάι), Λάμπρου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Μπαρμπόσα (71’ Τσιγγάρας), Μεντόσα (67’ Ντουάρτε), Μόρσεϊ (81’ Αποστολάκης), Καρέλης (81’ Βέργος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter