ΑΠΘ: Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη εκφοβίζει δημοσιογράφο: «Ή θα φύγεις τώρα ή τελειώνουμε»! (Video)

ΑΠΘ: Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη εκφοβίζει δημοσιογράφο: «Ή θα φύγεις τώρα ή τελειώνουμε»! (Video)

Παρά το γεγονός πως η πλειονότητα των τηλεοπτικών σταθμών δεν έχει προβάλει, έως τώρα, πλάνα από την έφοδο των ΜΑΤ στο ΑΠΘ, οι εικόνες που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης είναι αποκαλυπτικές. Όπως θα δείτε, οι αστυνομικοί του Χρυσοχοΐδη τρέχουν κατά πάνω του και επιχειρούν να τον εκφοβίσουν και του απευθύνονται με απειλητικό ύφος.

Από το πρωί, άνδρες των ΜΑΤ, με τις ευλογίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μπήκαν στον χώρο του ΑΠΘ και ακολούθησε ένταση. Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης καταγράφει, με την ιδιότητά του, τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Αυτό είναι κάτι που σαφώς δεν άρεσε στους άνδρες των ΜΑΤ που σπεύδουν να τον εκφοβίσουν, τρέχοντας -πρωτίστως- κατά πάνω του. Παρά το γεγονός πως φωνάζει την ιδιότητά του, εκείνοι συνεχίζουν να του φωνάζουν και να συμπεριφέρονται ως κάτι που μόνο με… αστυνομικούς δε θα έπρεπε να θυμίζει…

Αφού τους δείχνει την ταυτότητά του και μοιάζουν να πείθονται, έρχεται ένας άλλος άνδρας των ΜΑΤ που τον ρωτάει με ύφος που παραπέμπει σε άλλες εποχές: «Πώς σε λένε;». Ωστόσο, εν συνεχεία, του απευθύνεται ξανά σε απειλητικό ύφος λέγοντας: «Ή θα φύγεις τώρα ή τελειώνουμε»!

Δείτε επίσης: Αστυνομική αυθαιρεσία: Επιστολή φοιτητή στο documentonews.gr – «Με συνέλαβαν γιατί τραβούσα βίντεο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter