Από Καμμένο σε… Καμμένο

Από Καμμένο σε… Καμμένο

Στη διαγραφή του συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Τάκη Μπαλτάκου προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Με ανακοίνωσή του, εκ μέρους του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», ο Δημήτρης Καμμένος, διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ (επειδή στις 16 Ιουνίου 2018, ψήφισε θετικά στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή το Μακεδονικό), διέγραψε με τη σειρά του τον Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα ξεκινούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Τι γράφει η ανακοίνωση:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό.

Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ. Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

Διαβάστε ακόμα:  Και επισήμως ο Μπαλτάκος υποψήφιος των ΑΝΕΛ στις Ευρωεκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter