Από κουβά σε κουβά πάνε στα «ΝΕΑ»

Από κουβά σε κουβά πάνε στα «ΝΕΑ»

Το πρώτο πρωτοσέλιδο είναι σημερινό, το δεύτερο είναι από τον Νοέμβριο του 2017 και τη νίκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

«Φωνή λαού… η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει» στο ένα «Αέρας νίκης… η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ» στο άλλο!

Τι κι αν πέρασαν τρία χρόνια, τι κι αν ο διευθυντής των ΝΕΩΝ πήγε κουβά σήμερα επιστρέφει ακάθεκτος και βλέπει «μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ» με πράσινα μάλιστα γράμματα! Πριν τρία χρόνια έβλεπε «Δημοκρατική παράταξη» όχι ΠΑΣΟΚ όπως βλέπει σήμερα.

«Αν κοιτάξει όμως κανείς προσεκτικά», γράφει, «θα δει και το μήνυμα πάνω δεξιά: «Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο -και καθόλου εύκολο έργο-: Να κάνει το ΚΙΝΑΛ ρυθμιστή των εθνικών εκλογών»!

Προσέξτε όχι και πάλι μεγάλη παράταξη αλλά ρυθμιστή των εθνικών εκλογών.

Κι από κάτω υπογράφουν όλες οι μεγάλες «δημοσιογραφικές» ενωμένες δυνάμεις της διαπλοκής και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου σε μια ακόμη προσπάθεια να διατηρήσουν στον αναπνευστήρα τον έτερο (φιλικό) και εξ αριστερών πόλο.

Το ΚΙΝΑΛ είναι ο αντιεμβολιαστής Μητροπολίτης που παρά του γεγονότος ότι τα κηρύγματά του πέφτουν στον κουβά της επιστήμης και του ορθολογισμού για εκείνο υπάρχει πάντα μια θέση σε ΜΕΘ σε αντίθεση με τους πολίτες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter