Από όλα όσα έχει κάνει ο Άδωνης ζητάει συγνώμη επειδή είχε στηρίξει τον Κύρτσο…

Από όλα όσα έχει κάνει ο Άδωνης ζητάει συγνώμη επειδή είχε στηρίξει τον Κύρτσο…

Την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη ένιωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης κι αν νομίζετε πως έπαθε κρίση συνείδησης για τα αδιευκρίνιστα ποσά, που βρέθηκαν στον λογαριασμό του ή για την, μέχρι τώρα, πορεία της πολιτικής του καριέρας, τότε, κάνετε λάθος.

Ο «γραφικός» υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε συγνώμη, μετά την απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, να προχωρήσει, νωρίτερα, σήμερα στη διαγραφή του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, ζητάει συγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας (στους υπόλοιπους ούτε καλημέρα) διότι, ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους, τους οποίους ο ίδιος είχε προβάλει προεκλογικά.

Θύμωσε το Άδωνη, που ο Κύρτσος «πήρε το μέρος των σκευωρών στην υπόθεση».

Με λίγα λόγια, όποιος τολμήσει να πει την αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, που έχει γνωρίσει η χώρα, μετά την μεταπολίτευση, θα έχει τιμωρία. Θα τον βάζει ο Άδωνης να γράφει –και με το αριστερό χέρι- 100 φορές τη φράση «δε θα ξανά πω την αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis» ή θα στήνονται πολιτικά δικαστήρια δημοσιογράφων…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter