Σύμπτωση;

Από πού εκφωνεί τους δεκάρικους η Σπυράκη; (Photos + Video)

Ένα καρέ και μια φωτογραφία μας οδηγούν στο στούντιο της κυρίας Σπυράκη, ευρωβουλευτίνας και βεβαίως εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το στούντιο που φαίνεται πως συνήθως χρησιμοποιεί η κυρία Σπυράκη (όπου με την οξύτατη φωνή της επιτίθεται καθημερινά στην κυβέρνηση) είναι απέναντι από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (εκτός κι αν αγαπά το υπουργείο και το έχει βάλει αφίσα από πίσω της).

Μόνον που ψάχνοντας, βρίσκουμε πως απέναντι από το υπουργείο απ΄όπου τα on camera της κυρίας Σπυράκη, είναι τα γραφεία του Θεόδωρου Φέσσα, προέδρου του ΣΕΒ και ιδιοκτήτη της Quest Συμμετοχών.

Το που ανήκει ο κ. Φέσσας είναι γνωστό. Ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και συμμερίζεται τις απόψεις του κυρίου Μητσοτάκη όσον αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας.

Το αν μοιράζονται τα γραφεία, δεν το ξέρουμε…

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1η Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

2η Η κυρία Σπυράκη με το background...

Και για του λόγου το αληθές...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.