Από πού εμπνεύστηκε ο Κ. Μητσοτάκης την ομιλία του στους ψαράδες στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας; (Video)

Από πού εμπνεύστηκε ο Κ. Μητσοτάκης την ομιλία του στους ψαράδες στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας; (Video)

Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο επικοινωνιολόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μία τον στέλνει να μιλάει σε κτηνοτρόφους μέσα σε χωράφια, με το κοινό καθισμένο σε δεμάτια από σανό, μία στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας ξημερώματα να αναπτύσσει τις θέσεις του κόμματός του σε ψαράδες.

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/photos/a.10150531647872725.382383.34848567724/10154941692337725/?type=3&theater

Αν για την… βουκολική εμφάνιση του Κυριάκου στο θεσσαλικό κάμπο υποθέταμε ότι ο επικοινωνιολόγος του είχε «λιώσει» την κορυφαία ελληνική ταινία «το χώμα βάφτηκε κόκκινο», νομίζουμε ότι για την ομιλία του με φόντο ένα καΐκι η έμπνευση προήλθε από το πιο γνωστό και αγαπημένο απόσπασμα από την ασυναγώνιστη ταινία του Σταύρου Τσιώλη, «ας περιμένουν οι γυναίκες».

Σε κάθε περίπτωση η εξιστόρηση του Σάκη Μπουλά ταιριάζει πολύ περισσότερο στο τοπίο από την… πρωινή γκρίνια του προέδρου της ΝΔ για την έξοδο στην αγορές.

ΝΟΤΕ: Το παραπάνω κείμενο είναι ΣΑΤΥΡΙΚΟ και ΔΕΝ βασίζεται σε ρεπορτάζ (μη τυχόν και διαμαρτύρεται κανείς μετά -ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- ότι η είδηση δεν… αυτοδιασταυρώθηκε!).   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter