Από… προαγωγή σε προαγωγή η Τσιλιγκίρη

Από… προαγωγή σε προαγωγή η Τσιλιγκίρη

Δεν έχουν τελειωμό οι… προαγωγές για την Χριστίνα Τσιλιγκίρη! Τον περασμένο Σεπτέμβριο «εξαργύρωσε» την προϋπηρεσία της στον χώρο του αθλητισμού, καθώς διορίστηκε Διευθύντρια – Συντονίστρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το όνομα της έγινε ευρέως γνωστό όταν ανέλαβε γενική γραμματέας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίαζε την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν εξελέγη. Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τη διόρισε στο ΣΕΦ και μετά από εφτά μήνες δήλωσε πως την προορίζει για αναβαθμισμένο πόστο.

«Δεν κρίνεται κάποιος από τη σχέση που είχε ή διατηρεί με μία ομάδα. Ούτε από τις προσωπικές επιλογές του ή επαφές του. Κρίνεται από τη δουλειά του, από το έργο του. Από την αφοσίωσή του στην αποστολή του», είπε μιλώντας στο «sportsfeed» ο υφυπουργός αθλητισμού και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Τσιλιγκίρη: «Από αυτά θα κριθεί και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία ως τώρα παράγει έργο και δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή της. Γι’ αυτό και σύντομα θα εκδοθεί το ΦΕΚ που την κάνει και πρόεδρο του ΣΕΦ».

Ο Λ. Αυγενάκης… αυτοαποθεώνεται για την συγκεκριμένη επιλογή του, ενώ με τη φόρα που έχει πάρει η Χρ. Τσιλιγκίρη μπορεί η επόμενη αναβάθμιση της να την φέρει στην ΓΓΑ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter