Από σπόντα βρέθηκε με μισό εκατομμύριο

Από σπόντα βρέθηκε με μισό εκατομμύριο

Από την ώρα που δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα Πέτσα οι πάντες ψάχνουν τον λόγο για τον οποίο δόθηκαν οι 400.000 ευρώ στην κρατική τηλεόραση. Ομολογουμένως πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία να δίνεται κρατική διαφήμιση σε κρατικά ΜΜΕ, την ώρα μάλιστα που υπάρχει νόμος σύμφωνα με τον οποίο τα μηνύματα για τη δημόσια υγεία πρέπει να μεταδίδονται δωρεάν. Η πιάτσα πάντως βοά ότι μετά το μαγείρεμα περίσσεψαν χρήματα και ο μόνος που θα μπορούσε να τα δεχτεί ήταν η κρατική τηλεόραση.

Εδώ είμαστε, αλλά όχι και τόσο ενωμένοι, πρόεδρε

«Είμαστε εδώ ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος την περασμένη Τρίτη το απόγευμα. Αλλά ο κόσμος του κόμματος βλέπει και καταλαβαίνει. Δείτε για παράδειγμα πόσα στελέχη έκαναν κάποια δημόσια δήλωση υποστήριξης του Νίκου Παππά για το θέμα Μιωνή και Καλογρίτσα.Η σιωπή ήταν κάτι παραπάνω από εκκωφαντική. Δεν είπαν ούτε το αυτονόητο. Οτι είναι άλλο πράγμα τα όποια λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης και άλλο η εργαλειοποίησή τους σε μια προσπάθεια εξίσωσής τους με υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής δεκαετιών εντός του βαθέος κράτους, σε μια προσπάθεια τύπου «όλοι ίδιοι είμαστε».

Οι αμαρτίες της Αριστεράς

Και μια που το έφερε ο λόγος, ο Doctor μεταφέρει στο χαρτί δήλωση-σκέψη παλαιού στελέχους της Αριστεράς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης: «Εμείς οι αριστεροί πρώτα βρίσκουμε εχθρούς εντός του κόμματος και μετά ασχολούμαστε με τον εχθρό έξω από τα τείχη». Μερικά βιβλία τα έχει γράψει ο σύντροφος, μαζί με τα πενήντα και βάλε χρονάκια στην πλάτη του κάτι παραπάνω θα ξέρει για τα κομματικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter