Από το πάνελ της Ανίτας Πανιά στο γραφείο του Θεοχάρη

Από το πάνελ της Ανίτας Πανιά στο γραφείο του Θεοχάρη

«Μεταγραφή» από το πάνελ της Ανίτας Πάνιας πραγματοποίησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα το υπουργείο Τουρισμού.

Ειδικότερα, ο Χάρης Θεοχάρης, επέλεξε να ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του με την Κωνσταντίνα Κούμπουλα, η οποία βρισκόταν προσφάτως στα πάνελ της Ανίτας Πάνια, μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από το υπουργείο Τουρισμού.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»: «Σας διαβιβάζουμε, προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίληψη της 18036/25.11.2020 απόφασης του Υπουργού Τουρισμού με θέμα «Πρόσληψη της Κούμπουλα Κωνσταντίνας, Δημοσιογράφου, σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό» και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Αναμφίβολα, η τηλεοπτική της εμπειρία από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Ανίτας Πάνια θα βοηθήσει την προσπάθεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναδείξει το έργο της…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter