Από τα παρκέ του μπάσκετ στα κινηματογραφικά σετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Από τα παρκέ του μπάσκετ στα κινηματογραφικά σετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο παραγωγού ετοιμάζει την πρώτη του κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς («King Otto») και παραγωγή Studio Galazio.

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η συνεργασία του Studio Galazio, μιας νέας εταιρείας παραγωγής που επικεντρώνεται στην παρουσίαση ταινιών με ελληνικά θέματα που θα απευθύνονται σε διεθνές κοινό και του διάσημου σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θυμίζουμε ότι ο δύο φορές MVP του NBA Giannis είχε ήδη πάρει (έστω και έμμεσα) το βάπτισμα του πυρός στο σινεμά το 2022, χάρη στην ταινία της Disney με τίτλο «Rise» που αφηγούνταν την προσωπική του ιστορία από τα φτωχά παιδικά του χρόνια στην Αθήνα μέχρι τη στιγμή που κατάφερε να παίξει στο NBA. Για την πρώτη τους συμπαραγωγή που είναι μια heist κωμωδία στα πρότυπα του «Η συμμορία των 11» και θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα, επιλέχτηκε ως σκηνοθέτης ο ελληνοαμερικανός Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς που έχει δουλέψει με το HBO και το ESPN Films, ενώ είχε υπογράψει το πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον πιο αγαπημένο στους Έλληνες Γερμανό, τον Ότο Ρεχάγκελ («King Otto»).

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Μαρκς που ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την επιλογή του καστ, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα ονόματα αρκετών ελλήνων ηθοποιών. Στην συμπαραγωγή συναντάμε και ονόματα βετεράνων διεθνών παραγωγών, όπως των Ραφαέλ Μπενογιέ («Emily in Paris»), Σάνι Χίλτον («The Stones and Brian Jones»), Άνταμ Στερν («Θλιμμένη Τζάσμιν»), και Έρικα Άρονσον («Café Society»). Τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter