Από την πίσω πόρτα έφυγε ο Ψινάκης μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα

Από την πίσω πόρτα έφυγε ο Ψινάκης μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.

Δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση του κ. Ψινάκη, ο οποίος σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 09:30 πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της Βαρβάρα Γνεσούλη, προκειμένου να καταθέσει.

Κατά την έξοδό του από τα εισαγγελικό γραφείο, ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, ενώ προτίμησε να μη φύγει από την κεντρική έξοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά από άλλη δευτερεύουσα, προκειμένου για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.

Χθες, μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ψινάκης ο οποίος βάλλεται για τη στάση του κατά τις πρώτες ώρες της καταστροφής δεν προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του.

Σημειώνεται πως ο κ. Ψινάκης έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τη στάση του κατά τις πρώτες ώρες εκδήλωσης της φωτιάς ενώ χθες ανακοινώθηκαν οι παραιτήσει δύο αντιδημάρχων.

Πρόκειται για την Δήμητρα Λαμπαρού, η οποία συνόδευσε την παραίτησή της με αιχμές προς τον κ. Ψινάκη, λέγοντας μάλιστα: «Εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος, θα το κάνω εγώ». Η δεύτερη παραίτηση ήταν του αντιδημάρχου Βασίλη Τσουπρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter