Από τη Δόμνα στην Κεραμέως μια ασυναρτησία δρόμος!

Από τη Δόμνα στην Κεραμέως μια ασυναρτησία δρόμος!

Φαίνεται πως η κυβέρνηση χάθηκε στο αφήγημα της ασυναρτησίας καθώς δεν μπορεί να αιτιολογήσει, ούτε καν να δικαιολογήσει τις πράξεις και τις απραξίες της!

Έως τώρα με γερή βοήθεια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάφερναν να βαφτίζουν το κρέας, ψάρι αλλά τώρα μάλλον υπάρχει συνωστισμός και δεν μπορούν να καλύψουν τη νεοφιλελεύθερη, διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη πολιτική τους.

Από τη μία έχεις την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου να προσπαθεί να δικαιολογήσει συγχωνεύσεις σχολείων (αντί να τα ενισχύουν και να τα αυξάνουν) –δηλαδή κατάργηση σχολείων- με τις ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία από το περπάτημα.

Μας είπε μάλιστα πως λυπάται που δεν μπορεί να περπατάει τα οκτώ χιλιόμετρα τη μέρα που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (εύκολα θα της λέγαμε αν αφήσει την υπουργική λιμουζίνα).

Από την άλλη έχεις τη Νίκη Κεραμέως που προσπαθεί να μας πείσει ότι οι τεράστιες αυξήσεις στα golden boys του συστήματος υγείας αντισταθμίζονται στους γιατρούς με τις εμπειρίες που προσλαμβάνουν!

Εννοεί με το να τρέχουν και να μην φτάνουν, να εργάζονται 36 ώρες συνέχεια υπό την πίεση της Δημόσιας Υγείας και των ασθενών. (Πάντως η υπουργός Εσωτερικών σήμερα δεν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ με κουπόνια εμπειρίας)

Δεν γίνεται έχει χάσει το ρυθμό της η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση γιατί πλέον έχουν χαθεί τα επιχειρήματα και βέβαια και η υπομονή του κόσμου να ακούει τον καθημερινό παραλογισμό των υπουργών και του Μαξίμου.

Το «δεν είναι αυτό που νομίζετε» το λες μια, δυο, τρεις φορές…

Μετά ο κόσμος γελάει…

Διαβάστε επίσης: 

Νέο μήνυμα Δένδια σε Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά: «Θετική η επίσκεψη Ερντογάν, αλλά…»

Απάντηση Κασσελάκη σε Κουτσούμπα: «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» (Video)

Επώνυμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter