Από το Eurobasket στο… Champions League η παρέα της Εθνικής (Photo & Videos)

Από το Eurobasket στο… Champions League η παρέα της Εθνικής (Photo & Videos)

Μία… αστεράτη βραδιά πέρασαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το κενό της Τετάρτης και επισκέφθηκαν το «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Νικ Καλάθης, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης απόλαυσαν κάθε στιγμή της ποδοσφαιρικής βραδιάς τους, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησαν στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter)


Το «γαλανόλευκο» παρεάκι μπήκε μάλιστα στο γήπεδο του ιστορικού γηπέδου του Μιλάνου, ανταλλάσσοντας πασούλες πριν από τη σέντρα, με την Ίντερ να μοιράζεται τα στιγμιότυπα, αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα της Εθνικής.

πηγή: Thanasis Antetokounmpo Instagram

Σήμερα, η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022, αντιμετωπίζοντας την Εσθονία (18:00, ΕΡΤ 1). Αυτή θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους, καθώς στη συνέχεια η πορεία στα νοκ άουτ θα λάβει χώρα στο Βερολίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter