Από το πρόγραμμα των 100.000 νέων θέσεων εργασίας μπορούν να προσλαμβάνουν οι εποχικές επιχειρήσεις

Από το πρόγραμμα των 100.000 νέων θέσεων εργασίας μπορούν να προσλαμβάνουν οι εποχικές επιχειρήσεις

Ξεκίνησε χθες Τετάρτη 30 Ιουνίου η δυνατότητα των εποχικών επιχειρήσεων να εντάσσονται στο ανοικτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ.

Αναλυτικότερα οι εποχικές επιχειρήσεις-εργοδότες που επιθυμούν να προβούν σε νέες προσλήψεις εργαζομένων με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας κατ’ ελάχιστον ενός (1) μήνα και έως και έξι (6) μηνών, με πλήρη ή μερική απασχόληση μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις –υπεύθυνες δηλώσεις σε ειδικό έντυπο με τίτλο «Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση ένταξης στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων», στο Π.Σ ΕΡΓΑΝΗ.

Επισημαίνεται ότι, οι επιχειρήσεις – εργοδότες, αυθημερόν ή το αργότερο εντός της επόμενης ημέρας από την έγκριση της αίτησης, προχωρούν στη σύναψη σύμβασης εργασίας και στην πρόσληψη του ωφελούμενου, υποβάλλοντας το έντυπο Ε3: ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ, όπου και δηλώνεται σε ειδικό πεδίο η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Διαφορετικά, εγκεκριμένη αίτηση για την οποία δεν υποβλήθηκε πρόσληψη στην προβλεπόμενη προθεσμία, λογίζεται ως μη γενόμενη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter