Από το YouTube… στην Ευρωβουλή: Όταν o Φειδίας επί 3 μήνες κοιμόταν έξω από τα γραφεία του Μασκ για να τον αγκαλιάσει (Video)

Από το YouTube… στην Ευρωβουλή: Όταν o Φειδίας επί 3 μήνες κοιμόταν έξω από τα γραφεία του Μασκ για να τον αγκαλιάσει (Video)

Έκπληξη προκάλεσε στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, και όχι μόνο, η εκλογή του 24χρονου Youtuber – Influencer Φειδία Παναγιώτου στις ευρωεκλογές 2024. Ο ίδιος, κάποτε, έφτασε να κοιμάται σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο» ανέφερε ο 24χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls που τον έφεραν τρίτο στην Κύπρο με 15,7%-18,3% των ψήφων.

Ο 24χρονος εξπέρ στα social media που… δεν έχει ιδέα από πολιτική, κατέβηκε ολομόναχος ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις ευρωεκλογές και μπήκε στην Ευρωβουλή.

Ποιος είναι

Γιος παπά, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες.

Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον Alpha Kύπρου, φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες.

Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και κατά καιρούς προκάλεσε αντιδράσεις πέρισυ προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Κάποτε, έφτασε να κοιμάται σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, στις 8 Οκτωβρίου 2022, ο Παναγιώτου ξεκίνησε μια αποστολή για να αγκαλιάσει τον Elon Musk, αφού πρώτα είχε αγκαλιάσει 99 άλλες διασημότητες.

Ενώ περίμενε έξω από τα κεντρικά γραφεία του Twitter τον Musk, ενθάρρυνε τους οπαδούς του να τον «σπαμάρουν». Στις 21 Ιανουαρίου 2023, ο Elon Musk θα συναντήσει και θα αγκαλιάσει τον Παναγιώτου στο κτίριο των κεντρικών γραφείων.

Τον Ιανουάριο του 2023, ανακοίνωσε στην κυπριακή τηλεόραση την πρόθεσή του να πάρει συνέντευξη από κάθε υποψήφιο για τις κυπριακές προεδρικές εκλογές του 2023.

Φιλοξένησε 12 από τους 14 υποψηφίους- με τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, τους δύο επικρατέστερους, να μην αποδέχονται την πρόσκλησή του.

Στις 10 Ιουνίου 2024 , είχε 2,62 εκατομμύρια συνδρομητές. Μάλιστα είχε πάρει μέρος σε ένα από το βίντεο του Mr Beast -που είναι Youtuber ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις προκλήσεις και τα λεφτά που δίνει σε κάθε βίντεο- και κέρδισε μία Lamborghini, αφού με δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ετοιμάζει το πυροτέχνημα του «ανασχηματισμού», αφού έχασε σχεδόν 1.000.000 ψήφους

Ευρωεκλογές 2024: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού

Ο νέος χάρτης του ευρωκοινοβουλίου: Πρώτο το ΕΛΚ με 185 έδρες, δεύτεροι οι Σοσιαλιστές με 139 – Αυξημένη η ακροδεξιά πτέρυγα

Ευρωεκλογές 2024: Αυτές είναι οι 10 Περιφέρειες με τα χαμηλότερα ποσοστά για τη ΝΔ

Απάντηση-χαστούκι στην αλαζονεία του 41%: Στραπάτσο ΝΔ και προσωπική ήττα του Μητσοτάκη

Ευρωεκλογές 2024: Τα τελικά αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης=

Ευρωεκλογές 2024: Η ακροδεξιά «πολιορκεί» τις Βρυξέλλες και ατενίζει το μέλλον σε επίπεδο κρατών μελών με… αισιοδοξία

Βαξεβάνης: «Αναζητείται 41%» από τον ηγεμόνα της αλαζονείας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter