Από τον Τραμπ στον… Μπλούμπεργκ ο Κλιντ Ίστγουντ

Από τον Τραμπ στον… Μπλούμπεργκ ο Κλιντ Ίστγουντ

Ο 89χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο των Δημοκρατικών, Μάικλ Μπλούμπεργκ, αφήνοντας… στην άκρη τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποιόν και είχε προτιμήσει στις προηγούμενες εκλογές.

Ο 89χρονος Ίστγουντ, ακραιφνής Ρεπουμπλικανός, επέλεξε να… αλλάξει στρατόπεδο, δίχως να αλλάξει όμως πολιτικές προτιμήσεις. Το 2016 είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον και στήριξε γιατί: «Η Χίλαρι Κλίντον θα ακολουθούσε τα χνάρια του Μπαράκ Ομπάμα», όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Πλέον, ούτε ο Τραμπ «ταιριάζει» στον βραβευμένο με 4 Όσκαρ ηθοποιό, που θα… μετακινήσει τις εκλογικές προτιμήσεις του στο κόμμα των Δημοκρατικών, στηρίζοντας τον πιό… αμφιλεγόμενο υποψήφιο. Ο λόγος για τον Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Ο 78χρονος μεγιστάνας των αμερικανικών Media και άλλοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει συγκεντρώσει τα πυρά των περισσότερων συνυποψηφίων του για το χρίσμα των Δημοκρατικών (κυρίως από τον Μπέρνι Σάντερς και την Ελίζαμπεθ Ουόρεν), με τις «σκιές» από το παρελθόν του (όπως η «αβάντα» στην αστυνομική βία κατά μειονοτήτων όσο ήταν δήμαρχος, αλλά και ορισμένες ρατσιστικές δηλώσεις), αλλά και τις κατηγορίες για «αγορά» της υποψηφιότητάς του λόγω της τεράστιας περιουσίας του, να τον βαραίνουν.

Ο Ίστγουντ δήλωσε στη Wall Street Journal πως το «καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε τον Μάικλ Μπλούμπεργκ», διότι ο Ντόναλντ Τραμπ: «Θα έπρεπε «να ενεργήσει πιο σωστά, χωρίς να κάνει tweets και να προσβάλει ανθρώπους», σύμφωνα με τον Ίστγουντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter