Το Νοσοκομείο Ικαρίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Νοσοκομείο Ικαρίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χωρίς να υποτιμάμε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τον καλό λουκουμά που έχει τα μυστικά του, παραμένει απορίας άξιο πως ένας καλός λουκουμάς μπορεί να σε οδηγήσει στη διοίκηση ενός νοσοκομείου.

Αν και στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχεις σχέση με την Υγεία για να γίνεις Διοικητής Νοσοκομείου, σίγουρα οι ανάλογες σπουδές παίζουν καθοριστικό ρόλο, όπως θέματα Διοίκησης ή οικονομίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ωστόσο φαίνεται πως ξέμεινε από άριστα στελέχη – ουδέποτε στην ουσία έδειξε την εύνοιά της στην αριστεία – και τοποθέτησε ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας την Ανεζινιώ (Τζένη) Σταμούλη, η οποία είχε κατέβει και υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου. Όπως αναφέρεται μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Μια μικρή ματιά όμως και βλέπουμε πως είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, συνεργάτης των ΕΛΤΑ για την ευρύτερη περιοχή του Μαραθόκαμπου και εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Μαραθόκαμπου του Δήμου Σάμου.

Η ίδια στη σελίδα της στο facebook δηλώνει ως αντικείμενο των σπουδών της την Πολιτιστική Πολιτική Και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Open University of Cyprus) και ως Μεταπτυχιακό τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η αλήθεια είναι πως από την οπτική Μητσοτάκη πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην κυρία που από τους λουκουμάδες φροντίζει πλέον την υγεία μας…

Στο κάτω-κάτω οι νοσηλευόμενοι μπορεί να ελπίζουν σε ένα καλό επιδόρπιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter