Από βουλευτής, βολεμένη στο Μαξίμου με αστραπιαίο διορισμό (Έγγραφο)

Από βουλευτής, βολεμένη στο Μαξίμου με αστραπιαίο διορισμό (Έγγραφο)

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ημέρα που η Μαρία Σούκουλη – Βιλιάλη απώλεσε τη «γαλάζια» βουλευτική έδρα Κορινθίας μετά από απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύοντας πως κανείς «άριστος» δεν χάνεται!

Στις 30 Ιουνίου, η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη δηλώνει μεν πως αποδέχεται την απόφαση για την απώλεια της έδρας της από τον Κωνσταντίνο Κόλλια, όμως, η ανακοίνωση της στάζει φαρμάκι. «Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή» σημειώνει και προσθέτει περαιτέρω: «Η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η χλεύη και η απαξία». Συνεχίζοντας τα «φωτογραφικά» πυρά, τονίζει ότι δεν τους φοβήθηκε ποτέ και πως δεν λυγίζει γιατί «το φως νικάει πάντα το σκοτάδι».

Η πρώην βουλευτής Μαρία Σούκουλη – Βιλιάλη

Ακαριαίος διορισμός στο Μαξίμου

Απ΄ ό,τι φαίνεται, οι τροχιοδεικτικές βολές έπιασαν τόπο. Έπειτα από 28 μέρες, η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 606 με ημερομηνία 28/07/2021, η πρώην βουλευτής διορίστηκε «σε θέση συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της ΤΕ κατηγορίας». Τον διορισμό υπογράφει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Έτσι, το Μέγαρο Μαξίμου γλίτωσε από τους πονοκεφάλους που θα προκαλούσαν τυχόν δηλώσεις δυσαρέσκειας ή πικρόχολες διαρροές για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, ενώ η κ. Σούκουλη – Βιλιάλη δεν πρόλαβε καν να αγχωθεί για το τι μέλει γενέσθαι με την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Το ΦΕΚ:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter