Απόδραση από το Περιστέρι με Χασάν ο Ολυμπιακός, 0-1 τον Ατρόμητο

Απόδραση από το Περιστέρι με Χασάν ο Ολυμπιακός, 0-1 τον Ατρόμητο

Όπως και πέρσι με ένα γκολ του Γκιγιέρμε στις καθυστερήσεις, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός με κεφαλιά -αυτή τη φορά του Χασάν- στο 91’, πήρε μια πολύ δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη επί του Ατρομήτου στην 23η αγωνιστική της Super League 1 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, αν και αγωνιζόταν από το 73’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ελαμπντελαουί…

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι στον Ατρόμητο που απείλησε μόλις μια φορά τον Ολυμπιακό με τον Βέλλιο στο 13’. Οι Πειραιώτες έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Ελαμπντελαουί, Σουντανί και αποκορύφωμα στο 44’ μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μασούρα, όπου την πρώτη του κεφαλιά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μέγερι και την δεύτερη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γούτας!

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στο ματς αλλά μετά το 60’ άρχισε να πιέζει και στο 65’ έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ομάρ (πλασέ άουτ) να ανοίξει το σκορ. Όμως εκεί που οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση και ζητούσαν με πείσμα το γκολ, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ομάρ κι έμειναν με 10 παίκτες στο 73’, κάτι που άλλαξε τις ισορροπίες του ματς…

Το ματς εγινε θρίλερ στο φινάλε καθώς ο Ολυμπιακός έκανε την ύστατη προσπάθεια να βρει ένα γκολ για να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και το κατάφερε στο 91’: σέντρα ακριβείας του Βαλμπουενά, γυριστή κεφαλιά του Χασάν και… 0-1!

O Ελβετός διαιτητής Ουρς Σνάιντερ κιτρίνισε τους Στρούγγη, Ελαμπντελαουί (δύο), Γκιγιέρμε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Νάτσος, Μάντσον (90’ Ραμπέγια), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πάου (41’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70’ Μπαένα), Βέλλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (59’ Χασάν), Βαλμπουενά, Σουντανί (18’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (76’ Γκασπάρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter