ΑΠΟΕΛ: «Ντου» οπαδών στο προπονητικό κέντρο και ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών

ΑΠΟΕΛ: «Ντου» οπαδών στο προπονητικό κέντρο και ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών

Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα 3-0 της ομάδας τους από την ΑΕΚ Λάρνακας στη 2η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί το 1-1 στην πρεμιέρα με την Καρμιώτισσα), έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές…

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, οι οπαδοί φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», όπου είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στα περισσότερα από αυτά αλλά και στο προπονητικό κέντρο.

Λίγο αργότερα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση: «Οι βανδαλισμοί που έγιναν σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος» είναι ένα απαράδεκτο γεγονός. Κουκουλοφόροι μπήκαν στον χώρο στάθμευσης και θεώρησαν ότι κάνοντας ζημιές σε αυτοκίνητα θα «διορθώσουν» την οποιαδήποτε κακή εμφάνιση.

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες που το μόνο που δημιουργούν είναι ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ίδια την ομάδα».



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter