Απόφαση κόλαφος για την σύζυγο Στουρνάρα – Αθωώθηκαν τα στελέχη της «Δημοκρατίας» που κατηγορούσε ως συκοφάντες

Απόφαση κόλαφος για την σύζυγο Στουρνάρα – Αθωώθηκαν τα στελέχη της «Δημοκρατίας» που κατηγορούσε ως συκοφάντες

Άσχημη μέρα η σημερινή για τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, καθώς μετά το πόρισμα-φωτιά που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα σχετικά με «δώρο» του ΚΕΕΛΠΝΟ στην ίδια, έχασε και τη δίκη με την «Κυριακάτικη Δημοκρατία», που είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, το Εφετείο Αθηνών έκρινε σήμερα αθώους τον εκδότη και τα διευθυντικά στελέχη της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» ως προς το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης με το σκεπτικό ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με την Λίνα Νικολοπούλου έγιναν με κίνητρο το εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα είχε μηνύσει την εφημερίδα για κείμενο του 2016 που είχε τον τίτλο «Τείχος προστασίας για τη σύζυγο του σκληρού Στουρνάρα με τα 1.602.652 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Η ακροαματική διαδικασία είχε και κάποια… ευτράπελα, όπως γράφει το dimokratianews.gr,  με τον συνήγορο της Λίνας Νικολοπούλου, Σπύρο Μουζακίτη να προκαλεί κατάπληξη στο κοινό με το υπέρμετρο πάθος του και τις φιλοφρονήσεις που δεν… τσιγκουνεύτηκε για τον διοικητή της ΤτΕ, ενώ εριστική ήταν και η ίδια η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, η οποία αποκάλεσε «δημοσιογράφο-κακοποιό» τον Κώστα Βαξεβάνη στην κατάθεσή της.

Θυμίζουμε ότι και ο κ. Βαξεβάνης αθωώθηκε προσφάτως πανηγυρικά σε αντίστοιχη δίκη με αντίδικο την Λίνα Νικολοπούλου.

Κι όλα αυτά την ίδια μέρα που στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα-φωτιά που δείχνει ποινικές ευθύνες της Λίνας Νικολοπούλου και πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Υπουργείου Υγείας., δικαιώνοντας για ακόμη μία φορά το Documento.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter