Απόφαση – παρωδία της ΕΠΟ: Ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα γίνει με τα… περσινά ρόστερ!

Απόφαση – παρωδία της ΕΠΟ: Ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα γίνει με τα… περσινά ρόστερ!

Σε μια ακόμη κωμικοτραγική απόφαση προχώρησε σήμερα (19/8) η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ καθώς αποφάσισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, να γίνει με τα περσινά ρόστερ των δύο ομάδων! 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί που πήραν μεταγραφή και τον Σα που είναι τραυματίας και δε προλαβαίνει το τελικό. Οι δε «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπάρκα που μεταγράφηκε στη Σέλτικ, τον τραυματία Σιμάνσκι και τον Αραούχο που επέστρεψε στη Λας Πάλμας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης αντέδρασε έντονα στην απόφαση κι επιτέθηκε στον πρόεδρο της επιτροπής, Παναγιώτη Δημητρίου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λειτούργησε σαν παράγκα ο κ. Δημητρίου, μόνος του. Γιατί ο κ. Γραμμένος σας ζήτησε το λόγο σαν πρόεδρο της επιτροπής. Δεν πήρατε απόφαση ως επιτροπή διοργανώσεων και είπατε τη γνώμη σας. Παράγκα κανονική υπάρχει και πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας! Έχετε μία ευκαιρία να διορθώσετε το λάθος σας. Τι τελικός είναι αυτός εν μέσω προετοιμασίας; Είναι τελικός ή αγώνας προετοιμασίας; Το ξαναφέρνω το θέμα γιατί είναι παράλογο, παράνομο και εξευτελιστικό για το θεσμό του κυπέλλου», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε υπεράσπιση του Δημητρίου ήλθε ένα άλλο μέλος της ΕΠΟ, ο Διακοφώτης, ο οποίος επικαλέστηκε πως η UEFA παροτρύνει τις ομάδες να αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ. Η αλήθεια είναι όμως ότι η UEFA παρότρυνε τις ομοσπονδίες να τελειώσουν τη σεζόν έως τις 2 Αυγούστου και είχε στείλει επίσημες επιστολές και είχε κάνει τοποθετήσεις αλλά η ΕΠΟ δεν τις έλαβε υπόψιν της…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter