Αποφασισμένοι οι απλήρωτοι του Mega – Παραμένουν έξω από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη (Photos)

Αποφασισμένοι οι απλήρωτοι του Mega – Παραμένουν έξω από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη (Photos)

Μετά την πρώτη τους νύχτα έξω από τα γραφεία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, στη Motor Oil, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega παραμένουν συγκεντρωμένοι διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Ένα μεγάλο πανό στην είσοδο της εταιρείας γράφει: Βαρδινογιάννη-Μαρινάκη-Σαββίδη πληρώστε τους εργαζόμενους. 

Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου ξεκίνησε πριν από τρεις μέρες, όμως από χθες το πρωί οι εργαζόμενοι – τεχνικοί ως επί το πλείστον – αποφάσισαν να μη φύγουν έξω από τη Motor Oil προκειμένου να κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους. 

Στο πλευρό τους και αρκετοί δημοσιογράφοι. Οι 420 εργαζόμενοι του Mega παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες αφού οι μέτοχοι άφησαν το κανάλι στην τύχη του όταν από τον Μάρτιο του 2016 οι Τράπεζες μπλόκαραν τους λογαριασμούς της εταιρείας Τηλέτυπος Α.Ε. Η μεγαλύτερη όμως απογοήτευση για τους εργαζόμενους του καναλιού ήρθε με την αποχή των μετόχων του από την διαδικασία αδειοδότησης ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη υποσχόταν συμφωνία με τις τράπεζες και αίτηση για αδειοδότηση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πλευρά του -κατά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους- ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.

Αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις των μετόχων το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter