«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από το Λαϊκό: Απαγορεύει να μιλούν οι εργαζόμενοι στον Τύπο για τον κορονοϊό

Με διαταγές που τύφλα να έχουν τα δικτατορικά καθεστώτα το «Λαϊκό» απαγορεύει στους ιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους υπόλοιπους εργαζόμενους του νοσοκομείου να κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο με ότι σχετίζεται με την πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα αναφέρει ότι οποιαδήποτε επικοινωνία με τα Μέσα Ενημέρωσης την έχει αναλάβει το υπουργείο Υγείας.

Δεν θα δείτε πουθενά λοιπόν δεν έχουμε μάσκες ή οποιαδήποτε άλλη δήλωση ιατρού ή νοσηλευτή για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Μάλλον οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας πιστεύουν ότι μαζί με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία έχουν τεθεί περιορισμοί και στην ενημέρωση των πολιτών.

Μάλλον θα επιθυμούσαν και αναστολή της κυκλοφορίας του Τύπου. Ας τους θυμίσουμε ότι στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει Δημοκρατία. 

Μάλιστα στη δημοσιότητα ήρθε και δεύτερο έγγραφο με αντίστοιχο περιεχόμενο, αυτή τη φορά από τον Ευαγγελισμό με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.