Απόφοιτοι ΚΕΘΕΑ προς κυβέρνηση: Πάρτε πίσω την ΠΝΠ που καταργεί το αυτοδιοίκητο

Απόφοιτοι ΚΕΘΕΑ προς κυβέρνηση: Πάρτε πίσω την ΠΝΠ που καταργεί το αυτοδιοίκητο

«Πύρινη» ανακοίνωση από τους απόφοιτους του ΚΕΘΕΑ – ΔΙΑΒΑΣΗ, οι οποίοι απαιτούν από την κυβέρνηση να αποσύρει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού.

Σε ανακοίνωσή τους, οι απόφοιτοι απαιτούν από την πολιτεία να σεβαστεί το ΚΕΘΕΑ και να αποσύρει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατά του αυτοδιοίκητου. Καταλήγοντας, τονίζουν ότι το ΚΕΘΕΑ είναι και δικό τους σπίτι, δηλώνοντας το παρών στη μεγάλη μάχη που γίνεται για τη σωτηρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη και βαθιά ανησυχία παρακολουθούμε τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό με το ΚΕΘΕΑ. Είμαστε απόφοιτοι της ΔΙΑΒΑΣΗΣ, οι περισσότεροι από εμάς εδώ και αρκετά χρόνια. Δώσαμε μέσα στο ΚΕΘΕΑ τη μεγάλη μάχη για την απεξάρτηση και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, χάρη στο νοιάξιμο, τη φροντίδα και την αμέριστη βοήθεια των θεραπευτών και όλου του προσωπικού.

Ομάδα, Σεβασμός, Ευθύνη, Αλληλεγγύη, είναι οι αρχές και οι αξίες, που μάθαμε και κάναμε πράξη στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Με αυτές τις αξίες ξανακερδίσαμε βήμα-βήμα, με σκληρή προσπάθεια, τη ζωή μας. Και είναι αυτές οι αξίες, που μας δίνουν τη δύναμη να παλεύουμε, καθαροί πλέον, και στην καθημερινότητά μας, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Είμαστε εργαζόμενοι, πολλοί από εμάς οικογενειάρχες και γονείς, λειτουργικά μέλη της κοινωνίας, ενεργοί πολίτες σε όσα μας αφορούν, προερχόμενοι από διάφορες κοινωνικές ομάδες και με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Πολιτεία να σεβαστεί το ΚΕΘΕΑ, το έργο και την ιστορία του και να πάρει πίσω την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που καταργεί το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ του Οργανισμού.

Το ξέρουμε καλά γιατί το ζήσαμε και το βιώσαμε: Οι αρχές και οι αξίες, το θεραπευτικό μοντέλο και το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ (με την εκλογή της διοίκησής του, δημοκρατικά από τα μέλη του) είναι ένα ενιαίο, συμπαγές σύνολο. Εάν κάποιος πειράξει ένα από αυτά τα συστατικά, το οικοδόμημα του ΚΕΘΕΑ, με την τόσο σημαντική προσφορά σε χιλιάδες ανθρώπους εδώ και 36 χρόνια, θα καταρρεύσει. Το ΚΕΘΕΑ είναι Οικογένεια κι όχι ένας τυπικός δημόσιος οργανισμός και αυτή είναι η μεγάλη του δύναμη.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ, με τα μέλη των Κοινοτήτων που δίνουν καθημερινά τη μεγάλη μάχη για τη ζωή τους, με τα μέλη των συλλόγων γονέων και τους εθελοντές, με τους θεραπευτές και όλους τους εργαζόμενους, με τα μέλη του εκλεγμένου Δ.Σ. του Οργανισμού. Το ΚΕΘΕΑ είναι και δικό μας Σπίτι! Είμαστε εδώ και δηλώνουμε παρόντες σε αυτή τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία και το μέλλον του.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΘΕΑ !

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter