Αποφυλακίζεται η 19χρονη που είχε σκοτώσει και πετάξει το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη

Αποφυλακίζεται η 19χρονη που είχε σκοτώσει και πετάξει το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη

Aποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή η 19χρονη που είχε οδηγηθεί στην φυλακή όταν αποκαλύφτηκε ότι είχε σκοτώσει το νεογέννητο μωρό της το οποίο, στη συνέχεια, πέταξε η μητέρα της σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία μαζί με την μητέρα της.

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της», δήλωσε ο συνήγορος της.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη τον περασμένο Μάιο μετά την απολογία της στον ανακριτή όπου είχε υποστηρίξει ότι άργησε να καταλάβει ότι περίμενε παιδί και αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα.

Γέννησε μόνη στην μπανιέρα του σπιτιού της αλλά όπως παραδέχτηκε στον ανακριτή το μωρό άρχισε να κλαίει και εκείνη στην προσπάθειά της να το σταματήσει, έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει… να αντιδράσει.

Από την πλευρά της η μητέρα της που κατηγορείται ως συναυτουργός στην αποτρόπαια πράξη είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της μέχρι την ώρα του τοκετού και πως εκείνη πήρε το νεογέννητο και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter