Αποφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης

Αποφυλακίζεται ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης

Την αποφυλάκιση από τις φυλακές  Δομοκού του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2021 για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 5 ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και είχε  γίνει δεκτό το αίτημά του να έχει η έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Μ. Αρβανίτης, ο οποίος μπορεί να έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή αλλά έχει προσχωρήσει στο κόμμα του επίσης καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη, ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, πράγμα που δεν είχε κάνει με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου τον περασμένο Ιούλιο.
Αντίθετα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, απέρριψε – παρά τη θετική εισαγγελική πρόταση -, τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter