Απογοήτευση ΚΙΝΑΛ για τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ!

Απογοήτευση ΚΙΝΑΛ για τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην Χαριλάου_x000D_
Τρικούπη, μετά την ανακοίνωση των exit poll. 

Το Κίνημα Αλλαγής αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα για να τοποθετηθεί, ωστόσο, συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά δηλώνουν ότι η παράταξη κινείται «εντός στόχου», αφού φαίνεται να διατηρεί την τρίτη θέση.

Οι πρώτες παρατηρήσεις του επιτελείου του ΚΙΝΑΛ, με βάση τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι ότι «επιβεβαιώνεται πως ο καλύτερος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας», ενώ παράλληλα επικρατεί προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη για το υψηλό ποσοστό που φαίνεται να διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Και τούτο, γιατί έχει μεγάλη σημασία για το ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γεννηματά να φανεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυριαρχούν στον κεντροαριστερό χώρο.

Όπως τονίζουν συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις «δεν προοιωνίζουν κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ υποστηρίζουν ότι η προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζεται…

Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη εκφράζει την ικανοποίησή της για την πιθανότητα να μην μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, αλλά και την απογοήτευσή της σε περίπτωση που κερδίσουν την είσοδό τους στη Βουλή τα κόμματα των Γιάνη Βαρουφάκη και Κυριάκου Βελόπουλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter