Αποκαλύψεις

Αποκαλύψεις

Κάθε μέρα που περνάει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας φέρνει πιο κοντά την απόλυτη καταστροφή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Και αυτό γιατί πλέον ούτε τα φιλοκυβερνητικά think tanks μπορούν να κρύψουν το βάθος της κρίσης και το τρομακτικό μέλλον που βλέπουν ότι έρχεται.

Οταν το ΙΟΒΕ, στο οποίο διετέλεσε γενικός διευθυντής προτού γίνει υπουργός Οικονομικών ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στην τελευταία τριμηνιαία έκθεσή του δεν «φοβάται» να προβλέψει στο δυσμενές του σενάριο ύφεση έως και 4%, ανεργία 20,5% και μείωση των επενδύσεων 10%, είναι πλέον φανερό ότι η πορεία της ελληνικής οικονομίας έχει εισέλθει σε επιταχυνόμενη καθοδική τροχιά. Και αυτό το σενάριο είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα καθώς, όπως επισημαίνει, το μόνο που μπορεί να φρενάρει την κάθοδο είναι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Και τέτοιο εμβόλιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες του 2021.

Πλέον αποκαλύπτεται η ζοφερή πραγματικότητα στην οποία οδήγησε η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μάλιστα επισημαίνει και κάτι ακόμη που ξετινάζει ακόμη περισσότερο την επιχειρηματολογία για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική. Οτι οι ευρωπαϊκοί πόροι δεν αρκούν για να καλύψουν το επιχειρηματικό κενό που παραμένει μεγάλο και πως ό,τι πάρουμε ως δάνειο από το περίφημο Ταμείο Ανάκαμψης θα συνεπάγεται βαθιές δομικές μεταρρυθμίσεις. Βέβαια το περίφημο αυτό ταμείο, στο οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στηρίξει όλη την πολιτική της, δεν πρόκειται να αποδώσει κονδύλια πριν από το τέλος του επόμενου έτους.

Ολα αυτά βγάζουν στο φως τη fake προπαγάνδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του με την οποία προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter