Αποκαλύψεις «Der Spiegel» για τα συμβόλαια της ευρωπαϊκής Super League

Αποκαλύψεις «Der Spiegel» για τα συμβόλαια της ευρωπαϊκής Super League

Οι μόνες ομάδες που δεν δήλωσαν ότι αποχωρούν από τη «ναυαγισμένη» πλέον Εuropean Super League είναι οι δυο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ο λόγος ίσως βρίσκεται στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» που υποστηρίζει ότι οι ρήτρες αποχώρησης των ομάδων της κλειστής Λίγκας είναι 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα έπαιρναν επιπλέον 60 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με τους άλλους 10 ανταγωνιστές τους στο πλαίσιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

«Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρωθούν έξτρα 60 εκατ. ευρώ η καθεμία, ποσό που θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις. Για αυτό τον λόγο, στο τέλος της πρώτης σεζόν της Super League, θα λάβουν από 30 εκατ. ευρώ» αναφέρουν τα συμβόλαια που αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό.

Το «Der Spiegel» στις σελίδες που δημοσιεύει, αναφέρει πως οι ομάδες που ιδρύουν τη Super League είναι 15, καθώς εκτός από τους «12» συμπεριλαμβάνονταν οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, που προσκλήθηκαν, αλλά αρνήθηκαν να μπουν στο κλαμπ…

Σύμφωνα με τα συμβόλαια οι ομάδες που θα είχαν μικρότερο ποσοστό εσόδων θα ήταν οι Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Ίντερ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter