Αποκαλύψεις – σοκ για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: 15χρονη ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της μαζί με άλλους δύο ανήλικους

Αποκαλύψεις – σοκ για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: 15χρονη ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της μαζί με άλλους δύο ανήλικους

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, η 15χρονη κόρη της φέρεται να ομολόγησε ότι σχεδίασε και ήταν μπροστά στο ειδεχθές έγκλημα…

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και αναμένεται να συζητηθεί καθώς στη δολοφονία εμπλέκονται τρία ανήλικα παιδιά, κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Ο λόγος για δύο 17χρονους και την 15χρονη κόρη της δολοφονηθείσας. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 15χρονη, αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο, ρουμανικής καταγωγής, φίλο της να σκοτώσουν τη μητέρα της ενώ αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου, ελληνικής καταγωγής.

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία 50χρονης στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα

Κατά πληροφορίες, η ανήλικη είπε στους αξιωματικούς ότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της, η οποία φέρεται να μην ενέκρινε τις παρέες της, και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να τη σκοτώσουν, μαζί με τον 17χρονο.

Δείτε επίσης: Αγία Βαρβάρα: Βασικοί ύποπτοι για τον φόνο της 50χρονης η 15χρονη κόρη με τον φίλο της

Μάλιστα, την ημέρα του ειδεχθούς εγκλήματος, η 50χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της. Άνοιξαν την πόρτα και στον άλλο 17χρονο και εν συνεχεία μαχαίρωσαν την άτυχη γυναίκα. 

Στο μεταξύ, επιχείρησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και τράπηκαν σε φυγή. Πληροφορίες αναφέρουν πως τη σκότωσαν οι δύο 17χρονοι με τον δεύτερο να αναζητείται. Παράλληλα, η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της φέρονται να ζούσαν μαζί τον τελευταίο καιρό, μαζί με το θύμα, ενώ φέρονται να είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν να τη δηλητηριάσουν με χάπια, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι, ειδικά τον τελευταίο καιρό, δεχόταν συνεχώς παρατηρήσεις από τη μητέρα της ενώ υποστήριξε ότι την είχε απειλήσει να την κλείσει στο αναμορφωτήριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter