Αποκαλύψεις Σπηλιωτόπουλου: Στη ΝΔ στηρίζουν την Ασημακοπούλου κατά Μεϊμαράκη – Τι είπε για τα payrolls των δημοσιογράφων (Video)

Αποκαλύψεις Σπηλιωτόπουλου: Στη ΝΔ στηρίζουν την Ασημακοπούλου κατά Μεϊμαράκη – Τι είπε για τα payrolls των δημοσιογράφων (Video)

«Απασφάλισε» χθες ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι η εντός της Νέας Δημοκρατίας σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Ευρωβουλή καθώς «πέφτουν» τηλέφωνα που καλούν τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρόσωπα του στενού μου πολιτικού και συγγενικού περιβάλλοντος έχουν δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία, τα οποία τους ζήτησαν να στηρίξουν την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να πάει πιο μπροστά από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη», είπε χαρακτηριστικά. «Τα ίδια sites που επιχείρησαν να μειώσουν το εύρος της άποψής μου, μειώνοντας το πρόσωπό μου, κάνουν τα ίδια και επιτίθενται στον κ. Μεϊμαράκη και σήμερα βάζουν ερωτηματικά για την πορεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Τα ίδια κέντρα, δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που ανήκαν στο πασοκιστάν του Χρηματιστηρίου», κατήγγειλε.

https://www.facebook.com/defterimatiaERT/videos/454438078642575/

Από το στόχαστρο του πρώην υπουργού της ΝΔ δεν ξέφυγε ούτε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον οποίο καταλόγισε ότι του «αφαίρεσε τη δυνατότητα να κερδίσει τον δήμο Αθηναίων» όταν το 2014 κατέβαινε απέναντί του ως υποψήφιος δήμαρχος. «Σήμερα είναι υπεύθυνος αυτοδιοίκησης της ΝΔ», τόνισε με νόημα.

https://www.facebook.com/defterimatiaERT/videos/477031936426173/

Άρης Σπηλιωτόπουλος για Νικήτα Κακλαμάνη

«Ο Νικήτας Κακλαμάνης – Nikitas Kaklamanis μου στέρησε τη δυνατότητα, αν και πήρε μονοψήφιο ποσοστό, να κερδίσω τον Δήμο Αθηναίων το 2014. Σήμερα είναι υπεύθυνος αυτοδιοίκησης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», είπε ο Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος) στη 2η Ματιά

Gepostet von 2η Ματιά am Mittwoch, 22. Mai 2019

Αναφορικά με τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα στα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε: «Αν η διαφορά είναι μικρή σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά» και επανέλαβε τα λόγια του κ. Μεϊμαράκη ότι «θα πρέπει να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και μια μεγάλη συζήτηση αν κάτι τέτοιο συμβεί».

https://www.facebook.com/defterimatiaERT/videos/337623166943784/

«Ενδοσκόπηση» προτείνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

«Ενδοσκόπηση» προτείνει ο Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος) μιλώντας στη 2η Ματιά, σε περίπτωση που η διαφορά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι μικρή στις ️Ευρωκλογές.

Gepostet von 2η Ματιά am Mittwoch, 22. Mai 2019

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός όταν αναφέρθηκε στη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη απέναντι σε απόψεις όπως του Άδωνη Γεωργιάδη. «Θα ήθελα να είναι λαλίστατη. Δεν έχει την παρουσία που είχε στο παρελθόν», είπε, εξηγώντας ότι τη στήριξε κόντρα στον Αντώνη Σαμαρά το 2009 «επειδή πίστευα ότι είναι αρκετά θαρραλέα και έχει δημοκρατικό προοδευτικό, κεντρώο πρόσημο». Μάλιστα, δεν δίστασε να μεταφέρει το παράπονό του λέγοντας ότι η κ. Μπακογιάννη δεν στηρίζει απόψεις στελεχών της ΝΔ υπέρ του μεσαίου χώρου, όπως οι δικές του. «Θα περίμενα να έχει πιο ηχηρή παρουσία. Έχω το ηθικό δικαίωμα να ζητάω περισσότερα από την ίδια. Βλέπω αυτή τη στγιμή μια κ. Μπακογιάννη να σκέφτεται περισσότερο να προστατεύσει τον εαυτό της με τη σιωπή της, παρά να προστατεύσει απόψεις που είναι κοντά σε αυτό που λέμε δημοκρατικό τόξο», τόνισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

https://www.facebook.com/defterimatiaERT/videos/621882808291981/

Αιχμές Άρη Σπηλιωτόπουλου για Ντόρα Μπακογιάννη

Αιχμές του Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος) για Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis στη 2η Ματιά: Θα ήθελα να είναι λαλίστατη. Θεωρούσα ότι έχει μια εγγύτητα στον μεσαίο χώρο. Θα περίμενα να είχε μια πιο ηχηρή παρουσία. Αυτή τη στιγμή σκέφτεται περισσότερο να προστατεύσει τον εαυτό της με τη σιωπή της, παρά να προστατεύσει απόψεις που είναι κοντά σε αυτό που λέμε δημοκρατικό τόξο.

Gepostet von 2η Ματιά am Mittwoch, 22. Mai 2019

Τα περίεργα «κέντρα» και τα payrolls

Είναι ένα περίεργο σύστημα μιντιακό, εξωμιντιακό, παρακομματικό που είτε έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από εκείνη την εποχή είτε φοβούνται γιατί έχουν διεισδύσει λάθρα και προέρχονται από την Αριστερά (αναφέρθηκε στον κ. Τατσόπουλο κ.α.) και θέλει να δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα στο εσωτερικό της Ν.Δ. Πολύ πιθανό αφού χάσαμε τη μάσα του εκσυχρονιστικού ΠΑΣΟΚ να πάμε να βρούμε τώρα τη Ν.Δ. γιατί φαίνεται ότι είναι κοντά στην εξουσία. «Πάμε ως αρουραίοι να τρυπώσουμε μέσα, να κλωτσήσουμε τους νοικοκυραίους και να κοιτάξουμε πως θα διασφαλίσουμε τη νομή των συμφερόντων μας όπως κάνανε παλιά επί ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από payroll δημοσιογράφους για την δήλωση του αναφορικά με το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντέδρασαν δημοσιογράφοι μου στη δήλωσή του για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν payroll την εποχή του Χρηματιστηρίου και είχαν υπηρετήσει την εποχή του πάλαι ποτέ Πασοκιστάν, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι γλείφουν τη Ν.Δ. και προσπαθούν να βρουν τρύπα να εισέλθουν. Αυτοί κυρίως αντέδρασαν και χρησιμοποιούν τη δήλωση αυτή για να κάνουν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχουν να κάνουν με το παρελθόν” είπε χαρακτηριστικα τονίζοντας ότι “η Ν.Δ. οφείλει να αποκηρύξει αυτές τις επιθέσεις όταν γίνονται σε δημοκρατικές απόψεις Θα περίμενα να μαζέψει τους δημοσιογράφους του παλιού πασοκιστάν που επιδίδονται σε τέτοιες επιθέσεις».

https://www.facebook.com/defterimatiaERT/videos/1160763014095281/

Άρης Σπηλιωτόπουλος για δημοσιογράφους που ήταν σε payroll

Μια δήλωση που θα συζητηθεί στη 2η Ματιά.
Ο Aris Spiliotopoulos μίλησε για δημοσιογράφους που ήταν στα payroll την εποχή του Χρηματιστηρίου, υπηρετώντας το «ΠΑΣΟΚιστάν» και σήμερα εμφανίζονται ως ξαφνικοί ΝΔημοκράτες, προσφέροντας αυτόκλητα τις υπηρεσίες τους στην οικογένεια του Kyriakos Mitsotakis.

Gepostet von 2η Ματιά am Mittwoch, 22. Mai 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter