Αποκάλυψη βόμβα για την Novartis, την Κυριακή στο Documento (Video)

Αποκάλυψη βόμβα για την Novartis, την Κυριακή στο Documento (Video)

Αποκάλυψη Novartis. Το βίντεο που έχει στα χέρια του το FBI.  Ο Φρουζής ενημερώνει τα στελέχη της πολυεθνικής για τις επαφές με Σαμαρά και Στουρνάρα.

Αυτή την Κυριακή με το Documento: 

Novartis: Στην κατοχή του FBI το βίντεο Φρουζή που καίει Σαμαρά, Στουρνάρα. Πώς κλείστηκε η συμμετοχή της εταιρείας σε κλειστή σύσκεψη με την Μέρκελ με διαμεσολάβηση του τότε πρωθυπουργού.

Με όχημα ανύπαρκτα site η διακίνηση του μαύρου χρήματος από τη φαρμακευτική πολυεθνική σε κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικά πρόσωπα.

  • Σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: Δικαίωση για όλες τις αποκαλύψεις του Documento. Από τη Βουλή στον εισαγγελέα το πόρισμα και με αναφορές σε Άδωνη Γεωργιάδη και Λίνα Στουρνάρα.
  • Κώστας Γαβράς: «Πού είναι η ευρωπαϊκή Αριστερά; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα». Συνέντευξη με τον εμβληματικό σκηνοθέτη.
  • Σταύρος Θεοδωράκης: Στέρεψε το Ποτάμι, βουτάει στη Νέα Δημοκρατία.
  • Δίωξη στον Μάκη Νοδάρο: Γελάει η Ηλεία με το «τρίφυλλο» της παπαδιάς.
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο-χάδι για το καρτέλ διανομής του Τύπου.
  • Κίτρινα γιλέκα: Επαναστάτες χωρίς επανάσταση; Η κοινωνική διαμαρτυρία που μπέρδεψε τους αναλυτές.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει Documento.

Αυτή την Κυριακή με το Documento: 

Οι Pink Martini αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί 

Οι Pink Martini μιλούν αποκλειστικά στην Αφροδίτη Ερμίδη και στο Documento λίγες μέρες προτού έρθουν στην Αθήνα.

  • Ο Κώστας Γαβράς κουβεντιάζει με την Έμυ Ντούρου για πολιτική και κινηματογράφο με αφορμή την αυτοβιογραφία του που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gutenberg.
  • Ο καθηγητής Νομικής και Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς, Κώστας Δουζίνας, γράφει για την επικαιρότητα των ριζοσπαστικών ιδεών και πολιτικών μετά το «τέλος της ιστορίας».
  • Η πανεπιστημιακή καθηγήτρια Βάλια Αρανίτου μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για τους «μη προνομιούχους» ή αλλιώς «νοικοκυραίους».

Διαβάστε περισσότερα https://bit.ly/2PqmQhQ

Αυτή την Κυριακή με το Documento:

HOTDOC HISTORY: Τα Δεκεμβριανά μέσα από τα μάτια των Άγγλων

Υπάρχουν πολλά «ύψη» από τα οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κατόπτευση των Δεκεμβριανών. Από το ύψος του «Υμηττού» ή της «Πάρνηθας» θα βλέπαμε τα όσα ηρωικά και δραματικά εκτυλίχτηκαν επί 33 μέρες στην Αθήνα και την ευρύτερα την Αττική. Θέμα σχεδόν εξαντλημένο ιστοριογραφικά.

Επιλέξαμε να αφιερώσουμε το τεύχος στις διεθνείς εμπλοκές που επηρέαζαν καθοριστικά την κατάληξη Δεκεμβριανής σύγκρουσης. Για να αντιληφθούμε τους πραγματικούς συσχετισμούς προτιμήσαμε μια «αεροφωτογραφία» που να πιάνει όλη τη γηραιά ήπειρο των δυο στρατοπέδων. Όχι με όρους ελληνικών συσχετισμών, αλλά από πλευράς διεθνών προτεραιοτήτων της αντιχιτλερικής Συμμαχίας. Που νικούσε αλλά δεν είχε ακόμη νικήσει. Που βρισκόταν ακόμη 5 μήνες δρόμο από το Βερολίνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter