Αποκάλυψη: Έλληνες δημοσιογράφοι με εντολές από ξένη πρεσβεία σε διατεταγμένα δημοσιεύματα – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Αποκάλυψη: Έλληνες δημοσιογράφοι με εντολές από ξένη πρεσβεία σε διατεταγμένα δημοσιεύματα – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Αποκάλυψη: Έλληνες δημοσιογράφοι με εντολές από ξένη πρεσβεία, σε διατεταγμένα δημοσιεύματα και επιχειρήσεις που θυμίζουν μυστικές υπηρεσίες.

  • Αποκάλυψη Anonymous: Έλληνες δημοσιογράφοι σε Οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Foreign Office. Όλα τα ονόματα. Τα έγγραφα που τους εμπλέκουν
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η απόρρητη έκθεση των Αμερικανών για τις μίζες της Siemens στην Ελλάδα
  • Νίκος Μπελαβίλας: «Το “Αφεντικό” δεν έσωσε τον Πειραιά». Συνέντευξη με τον καθηγητή του ΕΜΠ και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/documentonews.gr/videos/203691870533488/?__xts__%5B0%5D=68.ARDCAvsctPBOjPqFvdsN-v9FjOwh8B2yN-ASyEPz0JcuZ_EPEARy6CGmxTOsxsPxdRTEaQQ-oagtEXnT14HbECnr3WFcgphAARp3Lx7z7EWtltF06xBs85rjkLCHsmr8mMru0J2Nc-nmKYCvrwY1PGDKxMNAjb-dL6NkFJ-CWTDl0_MOidYpsvG7N2VIn4fTwMbpBHMqHV_k8CGuTTZeV7smZ93xLJZWn5pI-yK8p5VFuo2ZnB4rrrMOIknHqv3fNua_u3jYUlH0B4t4uz4OFWg87ZxHgflapmaQr4FCIhcMZMUv0AJsdNLfs9YWL7khBNy_0Vr_QSfssTIQxTw6oc2qpUhCMiZjORCeyaxK&__tn__=-R

Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί με το Documento:

Αποκλειστική συνέντευξη με την μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην ειδική έκδοση DOCμνήμες

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώντα Κορκονέα. 

Στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento:

Ζητείται πατρίς: 68 εκατομμύρια ξεριζωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες

Ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, αυτό της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, παρουσιάζει το HOTDOC.

Ο Ρούπερτ Έβερετ μιλάει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ρούπερτ Εβερετ μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για το Χόλιγουντ αλλά και για την τρικυμιώδη ζωή του Όσκαρ Ουάιλντ, με την ευκαιρία της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα για την προώθηση της νέας του ταινίας «Ευτυχισμένος Όσκαρ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter