Αποκάλυψη Καπραβέλου: Πεθαίνουν άνθρωποι από έλλειψη ΜΕΘ και ΜΑΦ (Video)

Αποκάλυψη Καπραβέλου: Πεθαίνουν άνθρωποι από έλλειψη ΜΕΘ και ΜΑΦ (Video)

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος αποκαλύπτοντας ότι πεθαίνουν άνθρωποι από έλλειψη ΜΕΘ & ΜΑΦ.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, είπε οτι “πολλοί ασθενείς έχουν πεθάνει εκτός ΜΕΘ είτε γιατι δεν έβρισκαν ΜΕΘ είτε γιατί όταν έβγαιναν από τις ΜΕΘ και δεν είχαν Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας”. Ο κ. Καπραβέλος που έζησε όπως και όλοι οι άλλοι γιατροί της Θεσσαλονίκης την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος της πανδημίας είπε χαρακτηριστικά “Στο νοσοκομεία μας είχαμε 70 ασθενείς που έχασαν την ζωή τους μέσα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και 230 ασθενείς εκτός και αυτοί δεν ήταν τελικού σταδίου που δεν είχαν καμία προοπτική” εξηγώντας οτι αυτό συνέβη λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού “η θνητότητα και η νοσηρότητα από την στιγμή που δεν έχει δίπλα σου εξειδικευμένο προσωπικό και δεν έχει και τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας είναι αυξημένη” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα διασποράς αυτού του ιού διότι δεν κάνουμε τίποτα όσον αφορά στην ανίχνευση με τα πολλά τεστ και την απομόνωση των συμπτωματικών και ασυμπτωματικών πολιτών με αποτέλεσμα όλοι να κυκλοφορούμε να παίρνουμε μέτρα ή να χαλαρώνουμε μέτρα και να το παίζουμε κορώνα γράμματα πότε θα αυξηθεί και πότε θα μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων. Αυτό δεν είναι πολιτική υγείας” είπε ο ίδιος.

“Οι δυτικές χώρες έχουν και κάποια υγειονομικά συστήματα και μπορούν να παίξουν στα όρια του “κλείνω- ανοίγω”, στην Ελλαδα τα όρια του “κλείνω- ανοίγω” όταν δεν έχει Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι ολέθρια είναι καταστροφικά δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε απώλειες ανθρώπινων ζωών όπως κάναμε και στην Θεσσαλονίκη όταν πλέον το σύστημα κατέρρευσε” , ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter