Αποκάλυψη – Κολωνός: Ο Μίχος είχε στείλει τον 63χρονο παιδόφιλο στη 12χρονη

Αποκάλυψη – Κολωνός: Ο Μίχος είχε στείλει τον 63χρονο παιδόφιλο στη 12χρονη

Νέα τροπή στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού αναμένεται να δώσει η σημερινή κατάθεση της 12χρονης -που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης- στη ΓΑΔΑ.

Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει, καθώς τις προηγούμενες ημέρες, αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη πριν μερικές μέρες στην Ομόνοια, ως έναν από τους άνδρες με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του documentonews.gr, η 12χρονη φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στο στενό συγγενικό της περιβάλλον, ότι ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που της είχε γνωρίσει τον 63χρονο φερόμενο ως παιδόφιλο.

Ο άνθρωπος δηλαδή που εξέδιδε και βίαζε επί μήνες την 12χρονη και παρουσιαζόταν ως ο ευυπόληπτος οικογενειάρχης στην περιοχή των Σεπολίων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η 12χρονη φέρεται να είχε συναντήσει τον 63χρονο παιδόφιλο πάνω από μία φορά.

Η σύλληψη του 63χρονου στην Ομόνοια

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες στην Ομόνοια, για «προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας». Ο 63χρονος φέρεται να έστελνε πορνογραφικό υλικό και μηνύματα σε μια 14χρονη. Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι κατάφερα να «παγιδέψουν» τον 63χρονο κλείνοντας ραντεβού μαζί του στην Ομόνοια. Εκεί τον ακινητοποίησαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά ο 63χρονος συνελήφθη.

Δίκη για ναρκωτικά

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του 63χρονου παιδόφιλου και για ένα άλλο αδίκημα. Αυτό της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του στο Κιάτο πριν από λίγες μέρες παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντόπισαν στην κατοχή του, ναρκωτικά χάπια.

Από την πλευρά του πάντως ο 63χρονος αρνείται τις κατηγορίες, όπως επίσης και ότι έχει συναντήσει την 12χρονη από κοντά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter