Αποκάλυψη: Αυτούς παρακολουθούσε – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Αποκάλυψη: Αυτούς παρακολουθούσε – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Αντώνης Σαμαράς και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Νίκος Δένδιας και Ολγα Γεροβασίλη και Χρήστος Σπίρτζης και Αδωνης Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου και Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού και Ολγα Κεφαλογιάννη και Αλέξης Παπαχελάς και Λάκης Λαζόπουλος και…

#ΕΥΠ_PREDATOR Παρακράτος Μητσοτάκη Απειλή για τη δημοκρατία

Το κυπριακό «κλειδί» που άνοιξε την πόρτα της Ελλάδας για το Predator
Τα πρόσωπα, οι σχέσεις της Δεξιάς, οι διαβολικές συμπτώσεις και η παράνομη άδεια εξαγωγής

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Αρχειοθέτησαν τον Μητσοτάκη, παραπέμπουν τον Πάτση για την ίδια παρανομία
Καταρρίφθηκε και το τελευταίο ψέμα της Μαρέβας

ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Δεκαπέντε χρόνια πέρα δώθε η δικογραφία για τον Γ. Σ. Βαρδινογιάννη

ΣΥΡΙΖΑ Εξόρμηση με τακτική Λούλα

ΕΦΙΑΛΤΗΣ Μητσοτάκης όπως… Ορμπάν κατά «ενοχλητικών» ΜΜΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΖΗΣ Εκαναν την Ελλάδα ειδική εργασιακή ζώνη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Πολλοί οι κίνδυνοι, αμφίβολα τα οφέλη από το «καλάθι του νοικοκυριού»

ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ Ο πλανήτης σε δρόμο δίχως επιστροφή

ΓΕΖΙΝΤΙ Αφυπνίζονται και μάχονται

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα δύο οι Big 4 για τα μάτια της «ωραίας Ελένης»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Μαρία Καραμεσίνη, Δημήτρης Σκαρπαλέζος, Απόστολος Διαμαντής, Ιωάννα Λιούτα

Docville

«Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τον σοσιαλισμό ούτε τη λαϊκή δημοκρατία. Είναι όμως τόσο μεγάλες οι διαφορές των δύο κομμάτων –πάντα στο πλαίσιο του καπιταλισμού– που μοιάζει μια μικρή επανάσταση σε σχέση με όσα συμβαίνουν με τον Μητσοτάκη»: Ο Γιώργος Μεράντζας γιορτάζει «50 χρόνια κόντρα στο ρεύμα» και μιλάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη διαδρομή του αλλά και την πολιτική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε στον τόπο μας, υπενθυμίζοντας πως «καμία επανάσταση δεν έγινε ποτέ από γονατισμένους».

«Ο κόσμος πίστευε ότι εάν οι μαύροι καταλάμβαναν την εξουσία στη Νότια Αφρική, θα ακολουθούσε η επέλαση του κομμουνισμού στην Αμερική. Νιώθαμε ότι ήμασταν στο κέντρο μιας ψυχροπολεμικής πραγματικότητας. Από τη μια ο κομμουνισμός και από την άλλη η Δύση. Νιώθαμε το ανάχωμα της Δύσης»: Ο βραβευμένος με Booker Νοτιοαφρικανός συγγραφέας Ντέιμον Γκάλγκουτ συναντήθηκε στην Αθήνα με την Έμυ Ντούρου και συζήτησαν για το βιβλίο του «Η υπόσχεση» και την κατάσταση στη χώρα του από τον καιρό του απαρτχάιντ έως σήμερα.

«Επιθυμίες για την καριέρα μου έχω αλλά όχι απωθημένα»: Η Σμαράγδα Καρύδη συζήτησε με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την καινούργια ταινία του Πάνου Κούτρα «Dodo» όπου πρωταγωνιστεί, τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Λάκη Λαζόπουλο, όπως και για την εξωστρεφή της διάθεση.

«Εντάξει, είχαμε Δεξιά και με τον Κωστάκη τον Καραμανλή. Δεν ήταν αυτό το πράγμα. Με συγχωρείς πάρα πολύ· αυτή δεν είναι Δεξιά αλλά ακροδεξιά όταν έχει κανονικούς φασίστες για υπουργούς πρώτης γραμμής»: Η Βούλα Σαββίδη επιστρέφει στη δισκογραφία με το «Εργο» και βρέθηκε με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για να μιλήσουν σχετικά με την καινούργια της δουλειά, τον καιρό του Χατζιδάκι, τη θέση της μες στην καλλιτεχνική κοινότητα και την πολιτική.

«Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάζεται ως φιλελεύθερος με εσπρέσο και εφημερίδα στις φωτογραφίσεις του, αλλά υπάρχει μια χυδαία πολιτική συμπεριφορά εναντίον όλων των αντιπάλων του»: Ο Άρης Χατζηστεφάνου μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο «Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση – Πώς τις εντοπίζουμε» και συζήτησε με τον Αλέξανδρο Λιτσαρδάκη για τους μιντιακούς μηχανισμούς.

Η ιστορικός Τασούλα Βερβενιώτη και η θεατρική συγγραφέας – ηθοποιός Νεφέλη Μαϊστρέλη συναντήθηκαν στο θέατρο Μπέλλος στην πρόβα της παράστασης «Αριστερόχειρες» των 4Frontal και συζήτησαν για τις ανεπούλωτες πληγές του Εμφυλίου και τις παιδουπόλεις της Φρειδερίκης. Στο ρεπορτάζ η Ειρήνη Δρίβα.

Η ηθοποιός – συγγραφέας Μπέττυ Βακαλίδου και ο σκηνοθέτης – εικαστικός Γιάννης Σκουρλέτης λίγο προτού ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για το project «Οι 7 θάνατοι της Αντώνας» για τη Στέγη συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για να συζητήσουν για το έργο, αλλά και για την Ελλάδα και τη βαθιά ουσία της ελληνικότητας.

Ο Στάθης Γκότσης, ιστορικός – γγ του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, γράφει για τα εγκαίνια της συλλογής Στερν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και ο δρ Χρήστος Τσιρογιάννης απαντά στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Ονειρεύομαι να εξαφανιστούν οι φασίστες»: Στη στήλη New Entries ο ηθοποιός Δημήτρης Τσιγκριμάνης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter